2777
2789

نارنگیو گلابی باهم ازدواج کردن بچشون شده این 🤭🤭🤭

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

کدوم شهری 

منم میخواستم بخرم ولی گفتم شاید یزد رشد نکنه 

چون اکثرا شمال و جنوب رشد داره

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرتقال مینیاتوری هم میگن به گمونم

افسردگی همیشه تو یک چهره ی غمگین و یک حال گرفته خودشو نشون نمیده.افسردگی گاهی وقتا حوصله ای هست که نداری، حرف هاییه که نمی زنی یا گاهی وقتا عصبانیتیه که یهو فوران میکنه و سرریز می شه. گاهی تحرکیه که نداری یا تلاشیه که نمی کنی یا چشماتن که گرایش و میل بی حدی به خوابیدن و فاصله گرفتن بی اختیار از جهان دارن. افسردگی گاهی اعتمادیه که خیلی وقته به کسی نداری یا قولاییه که خودتم بکشی دیگه نمی‌تونی باورشون کنی. گاهی وقتا به هم ریخته بودن ظاهره، گاهی وقتام لذت نبردن از دلخوشیاییه که قبلاً داشتی. آدمای افسرده، می خندن، می رقصن و هرگز حرف زیادی از تاریک بودن زندگیشون نمی زنن. اونا خیلی وقته خودشونو تو یک اتاق انرژی منفی زندانی کردن و حین بستن در، بی تفاوت به همه چی، دو قفلَش کردن.🍂
پناه بر خدااااااا منکه فقط خیار میدونم چیه

من حتی پیازک نمیشناسم غریبس برام

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
کامکوات ما درختشو داریم 

شمال زندگی می‌کنید؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

اسمش کامکواته.... من فقط دیدم توی بازار میفروشن تا حالا نخریدم فک کنم فقط به درد مربا میخوره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇