2777
2789
عنوان

شعر نو‌ منو بخونید و لطفا نظرتون رو واسم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
چشم هرچه گرید چشمه اش خشکی ندارد انگار دل نداند این همه زخم به زیر چه پنهان باید بکند اخر اینب ...

اینجا که دوبار که داره به نظرم بگی 

حرمت عشق که به آسانی از دست نرود*

یعنی که دوم رو حذف کنی

غلط املایی داشتی چندجا

تیکه دوم ، دوتا عبارت ، دوتا « که » داشتن 

«که پر از شیرینی و اغوش بود» این عبارت رو دوست نداشتم تو خوندن «و آغوش بود» یه جوریه 

مثلا « که پر از شیرینی پر از آغوش بود » چطوره ؟ بهرحال من بلد نیستم تونستی تغییرش بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررررسی عزیییزم جدی میگی؟؟؟😍😍😍 من اینو با گریه مینوشتم خیلی ذوق کردم وقتی نظراتتون رو خوندم

بله واقعا به دل نشست 

موفق باشی همیشه شعرات برامون بزار  عزیزم کتاب داری از خودت

نه عزیزم واقعا در این دوست داشتی؟😍😍😍من دیروز حال روحی بدی داشتم یکم نوشتم فقط!!!هیچ زمینه ای ندارم تو ذهنم

سلام اولی رو خوندم. شعرت عالی بود. عالی تبریک میگم، ذوقش رو داری، خیلی.  فقط بنظرم از "که" ...

وای مرسی از نظرت عزیزم...اره خودمم ک صبح خوندم دقیقا به همین توجه کردم چقدر که داره😂ولی چون با گریه مینوشتمش خیلی دوسش داشتم

نه عزیزم واقعا در این دوست داشتی؟😍😍😍من دیروز حال روحی بدی داشتم یکم نوشتم فقط!!!هیچ زمینه ای ندار ...

اره عزیزم 

فوق العاده بود واقعا 

حتما ادامه بده کتابت بیاد بیرون

اسمتم میزارم دختر شعروباد ،😐😂😂😂😂😂 تو ذهنم بمونی،😍😍😍😍