2777
2789
عنوان

اقایون جواب بدن

135 بازدید | 16 پست

سلام...من مدت ۲ماه...۲ماهو نیم بااطلاع خانواده ها با یه پسر برا ازدواج صحبت میکردم...اشنایی ما ب روش سنتی بود و اومدن خواستگاری و بعدش بقیه قرارا منو وایشون تو کافه و پارک واینور و اونور بود....از خیلی جهات خداراشکرباهم تفاهم داریم...من ی مشکل هورمونی دارم همون جلسات اول بهشون گفتم اوشونم ی مشکل درهمین زمینه داشتن تقریبا در اواسط جلسات بهم گفتن...حتی بخاطرش دوتادکترم رفتیم دکتر گفت ایشون بایدحدودا ۲ سال امپول بزنن بعدش۹۵% احتمال بچه دارشدنشون هست...ب منم گفتن باید موقع اقدام برا بچه دارشدن امپول بزنم و لازم ب طی کردن پروسه ای نیس...روابط ما خوب و گرم بودو هرروز بهم پیام میدادن وخلاصه سوال میپرسیدن تا رابطه قطع نشه...ولی یروز ازم پرسید بخانوادت گفتی ما رفتی دکتر گفتم نه...چون از چندتا دکتر مشورت گرفتم و لزومی نداره خانواده رو نگران کنم گفت باید میگفتی..از اون ب بعد رفتارش سرد شد...الان حدود ده روزه ندیدمشون چون سفربودن...تواین ده روز حس میکنم خیلی سرد برخوردمیکنن ...گاهی پیامامو جواب میدن گاهی سین میزنن جواب نمیدن...دوبار پرسیدم چیزی شده...چرا کم حرف شدین وچیزی ناراحتتون کرده...گفت نه... اخرین جلسه ای ک باهم بیرون بودیم خیلی خوش و خرم بودن...تواین ۱۰_۲۰جلسه ام حرف زدیم همش گرم و صمیمی بودن...نمیدونم چرا یهو اینجوری شد...دیروز تازه از سفر رسیدن پیام دادم سلام واحوالپرسی کردم ایشونم گفت ممنون بعد گفتم کم حرف شدین سین کردن و هیچی نگفتن...صبح تاحالام چندین بار انلاین شدن و هیچ جوابی ندادن...بنظرتون من چیکارکنم؟؟

پیام نده 

خانوادتم در جریان بذار ک بی محلی میکنه 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا نیستم اما منطقم میگه ازت ناراحته

دلیل اینکه به خونوادت نگفتی رو دوباره بدون مقدمه بگو بهش

و ازش عذر بخوا بگو من میفهمم ناراحتی و سردین اما منم به این دلیل نشد بگم در واقع نگرانشون نزارم

عضو گروه بنفش💜💜وزن اولیه :۹۳/وزن هدف:۸۰

سلام پسرم،به نظرم تا پیام نداده دیگه پیام ندین، 

فکر نمی‌کنم در مورد دکتر و اینا و اینکه شما نگفتین به خانوادتون باشه سردی ایشون، البته شاید هم شما حساس شدین و اصلا سرد نشده باشه و یا حجم کارش زیاده، 

در کل زیاد واسش در دسترس نباش 

پیام نده  خانوادتم در جریان بذار ک بی محلی میکنه

واایی...خانوادم فکرمیکنن ما گل و بلبلیم...اجازه این همه قرارنمیدن بخاطر اصرار من و چون تفاهم داشتیم و میگفتن برین بیرون...الان بخوام بگم بی محلی میکنه...میکشنم😖😖🤕

پیام نده  خانوادتم در جریان بذار ک بی محلی میکنه

اصلا موافق نیستم که به خانواده بگن،هرچی مشکله و طلاقه از همین گفتن به خانواده ها شروع میشه دوطرف یادشون میره این چیزا ولی خانواده ها نه

واایی...خانوادم فکرمیکنن ما گل و بلبلیم...اجازه این همه قرارنمیدن بخاطر اصرار من و چون تفاهم داشتیم ...

عه نمیدونستم اینجوریه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
آقا نیستم اما منطقم میگه ازت ناراحته دلیل اینکه به خونوادت نگفتی رو دوباره بدون مقدمه بگو بهش و از ...

گفتم و دلیل اوردم ک خانواده ها نگران میشن...تخصص ندارن...هرچیزیو نباید بخانواده گفتن و فلان....ایشونم گفت الان خانواده شما پدرومادرتونن باید درجریان باشن ک پسفردا فکرنکنن پنهون کردیم

اصلا موافق نیستم که به خانواده بگن،هرچی مشکله و طلاقه از همین گفتن به خانواده ها شروع میشه دوطرف یاد ...

ازدواج نکردن که

سلام پسرم،به نظرم تا پیام نداده دیگه پیام ندین،  فکر نمی‌کنم در مورد دکتر و اینا و اینکه شما ن ...

تا کی پیام ندم؟؟

اگه من پیام ندم فکرنکنم ایشونم پیام بدن...

اره من رو پیاما و اینا حساسم...ایشون اوایلم گاهی ک سر کار بودن سین میکردن و نیم ساعت یک ساعت دو ساعت بعد جواب میدادن ولی این چند روزه سین میکنن و جواب نمیدن...اوایل هر روز صبح پیام میدادن ولی الان تا من پیام ندم چیزی نمیگن...