2777
2789
عنوان

چالش😍همین الان واسه همسرت بفرست بعد اسکرین بگیر بزاررررررر😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14467 بازدید | 298 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم😂😂 کاش زودتر جیگفتی چنددیقه پیش زنگ زدم بهم ۵۰۰بزن😂😂الان میگه پول میخواد الانم میخواد خرم کنه😂😂

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
حقق 😂💔🚶‍♀️

جووون یه دختر خوشگل و چشم کشیده چرا باید تنها باشه هیییم؟؟؟😂😂😂❣

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍
تفففف😐 به این سینگلی یعنی تففف به این کرکس تنهاااا بودن تفففففف هی روزگار نامرد😐😒🤌

کم تف مالی کن تایپیک اسیو🤣🤣

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
تفففف😐 به این سینگلی یعنی تففف به این کرکس تنهاااا بودن تفففففف هی روزگار نامرد😐😒🤌

حالا ما ک سینگل نیستم چ کردیم؟؟؟؟!!!

شوهر من انقد سرش شلوغه الان رنگم بزنم جواب نمیده چ برسه پیام 

بخونه هم وقت نمیکنه جواب بده 

بعد من خودم امروز پسر بزرگمو بردم بینایی سنجی‌ بعد رفتم کوچیکه رو بردم برا واکسن بدون شوهرم  

حرفم بزنم بهانه اش اینه کار مردم دستمه نمیتونم ک ولش کنم😒

الان برو با سینگلیت عشق کن😂❤️

فدات شم خوشگلم   بخوررررم تورووووو اینو فرستاد       یکم دیگه ادامه میدادم ...

شب منتظر عواقبش باش😂🏅😂

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا