2777
2789
عنوان

چالش😍همین الان واسه همسرت بفرست بعد اسکرین بگیر بزاررررررر😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 298 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قسمت روزگارههههه😂😂

اییی روز گاررر نامرددد ایی

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍

ایشالا وقتی باهاش آشنا شدم فهمیدم کیه و اینا شمارشم داشتم چشم😂😂🫠

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
حالا ما ک سینگل نیستم چ کردیم؟؟؟؟!!! شوهر من انقد سرش شلوغه الان رنگم بزنم جواب نمیده چ برسه پیام&n ...

خب راس میگه چیکا کنه بخاطر شماها داره خودش جر میده دیگه...مگه باید بیاد ببره سنجش وواکسن زدن...همه مادرا خودشون میبرن چه انتطاراتی دارین از این مردای ننه مرده

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
شوهرمن جنبه نداره هرچی براش میفرستم آخرش ب س...‌ ختمش میکنه😂

همشون همینن😂

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا