2777
2789
عنوان

دوستم با خواستگار سابقم صمیمی شده

465 بازدید | 24 پست

سلام 

من یه مدت پیش با یه پسری دوست شدم و باهم چت میکردیم دوست صمیمیم هم اینو میدونست پسره قصدش جدی بود میخواست واسه خواستگاری بیاد ولی من گفتم بعد دانشگاه تموم شده چون تا اون موقع هم من پخته تر شدم هم تو

وضعشم بد نبود متوسط بود

خانواده تقریباً سخت گیری دارم نمیزاشتن زیاد بیام بیرون میومد از پنجره میدیدم همو

وقتی خواستیم قرار بزاریم گفت من میخوام بغلت کنم بهت دست بزنم و...

اینطوری قبل ازدواج نیاز های همو برطرف کنیم منم موافقت نکردم و خلاصه گفت من نمیتونم بمونم باهات و کات کرد

الان یه ماه و خورده ای میگذره دوستمو پسره خیلی باهم صمیمی شدن و شوخی های خیلیی صمیمی میکنن دوستمم همشو بهم میگه ولی کلا رفته طرف اون میگم داری الکی ازش طرفداری میکنی میگه نه من منطقی فکر میکنم خب ما قبل کات کردنمون هم مشکلات داشتیم و فرهنگامون کلا فرق میکرد و عقاید و خانواده هامون...

سر اینا همش دعوامون میشد و دوستم طرف اونو میگرفت میگفت بخاطر اون کوتاه بیا و از این حرفا و اصلا توجهی به احساسات من نمیکرد تاحالا اینطوری نشده بود باهام😠🥲

هرروز تقریباً باهم چت میکنن و حتی وقتی خواستگارم بهش گفته من بخاطر مسائل جنسی باهاش ادامه ندادم و الانم مجبورم خودم برطرفش کنم برگشت بهم گفت دلم براش سوخت

خیلی فکرم درگیره نمیدونم چیکارش کنم واقعا ازش خیلی ناراحتم

با دوستت کات کن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نه پسره شمارو میخواسته

نه شما پسره رو میخواستی

بنابراین برات مهم نباشه رابطشون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو دوستم 

از جفتشون فاصله بگیر 

چون بزودی دوستت با اون مچ میشه و خودش ازت فاصله میگیره 

پس زودتر شما فاصله بگیر

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

خوب این شانس رو دو دستی تقدیم دوستت کن چون گویا خیلی دلش سوخته و قطعا تلاش میکنه نیاز جنسیشو برطرف کنه 

بعدم مثل یه دستمال دورانداخته میشه خیالت راحت

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

حتی دشمنت هم بهت حق میده که با یه پسری با اون درخواست ها کات کردی دوستت عجیبه ولش کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اون پسر به تو دل نبسته وسطای زندگی یه جا به ته خط میرسه و دنبال کس دیگه ای میره بهت خیانت هم میکنه چون الانش با رفیقت صمیمانه حرف میزنه ازدواجم کنین رفیقتو در بغلش زمانی شاید دیدی الله اعلم