2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من 15 ماهشه هرکاری بخاد میکنه ب حرفم گوش نمیده

یبار چیزایی ارزشمندو زد شکستذداد زدم ترسید دیگ غلط بکنم داد بزنم اجازه دادم برینه تو خونه کیف کنه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

در وهله اول امن کردن محیط 

بی خیال تزیینی و وسایل شکستنی شدن که روش حساسی بشی و جمع شون بکنی 

اجازه تجربه با نظارت خودت مثلا چاقو آتیش بخاری یا هر چیزی که فکر می‌کنی خطرناکه ازش نگیییییر نمیدونی والد چقدر می‌تونه جسارت و اعتماد به نفس بچه رو نابود کنه با بکن نکن کردن و اجازه تجربه ندادن 

بذار تجربه کنه مثلا چاقو یا حرارت رو کمی تجربه کنه ، بعد با زبان بدن قوی بگو هووووف دااااغه ، چاقو تیزه و... حواست فقط بهش باشه آسیب نبینه تجربه کردن عالیه 

و در نهایت دور کردن وسیله از جلوی چشمش وقتی حواسش نیست جلوی چشمش دور نکن وسیله رو ها فقط وقتی حواسش نیست 

.
و یه بدی دیگه این‌که دست بزن داره و بچه های دیگه رو گاز میگیره  

دستاشو بگیر توی چشماش نگاه کن  بگو نه ما هیچ کسو نمی‌زنیم ، یا هیچ کسو گاز نمی‌گیریم ، طولانی مختصر مفید باید بگی ولی اگر نیاز داشت دوباره همین حمله رو تکرار می‌کنی  ، به ازای هر بار تلاشش برای زدن هر کس فقط همین کار رو می‌کنی و به هیچ وجه اجازه نمیدی بزنه حتی اگر تقلا کرد و گریه کرد اسمشو صدا کن آروم زیر چونه ش رو به سمت صورتت بگیر بگو فلانی جان توی چشمم نگاه کن ، ما هیچ کسو نمی‌زنیم پسرم یا دخترم 

.
دستاشو بگیر توی چشماش نگاه کن  بگو نه ما هیچ کسو نمی‌زنیم ، یا هیچ کسو گاز نمی‌گیریم ، طولانی م ...

شما سایت یا پیجی رو می شناسید در مورد تربیت کودک مقاله های خوب بزاره