2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ندارم ولی خواهر شوهرم تازه گرفته میگه خییلی عالیه حتی کاپ کیکم درس کرده توش البته برا اون ما ...

درسته عزیزم واقعا کار راه اندازه

امروز میخواستم میوه خشک کنم چندان جالب نشد😢

منم میخوام بگیرم ولی شنیدم سیب زمینی و گوشت رو میکنه آجر!

باید سیب زمینی نیم اماده بگیره.گوشتت رو هم خوب اخته کن و بهش کره بزن.ناگت نیمه اماده هم خیلی خوب میشه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
باید سیب زمینی نیم اماده بگیره.گوشتت رو هم خوب اخته کن و بهش کره بزن.ناگت نیمه اماده هم خیلی خوب میش ...

جانیم من سیب زمینی رو خورد میکنم بعد میشورم میریزم تو سرخ کن

پنج دقیقه‌بعدش کنترل میکنم ببینم داره سرخ میکنه سینی یا همون ظرف که سیب زمینی توشه رو‌تکون‌میدم‌بازم‌ میذارم بپزه و‌واقعع عالی میشه

مخصوصا اگه طرفدار سیب زمینی تنوری باشی 

جانیم من سیب زمینی رو خورد میکنم بعد میشورم میریزم تو سرخ کن پنج دقیقه‌بعدش کنترل میکنم ببینم داره ...

من نیمه اماده میخرم.

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار