2777
2789
باید اعتماد باشه بین طرفین من امار کامل خطاهای شوهرمو دارم اما گذشته و مجرد بوده الان بهم اعتماد دار ...

چقدر خوبه اینطوری

آفرین به سطح شعور بالای هر دو

آوا هستمه ... ته کچیک   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل خیلییییییییی حساس بود دید واقعا دختر خوبی هستم، نرم و منعطف شد😂 بقیه البته یه سری ممکنه ساب ...

یعنی چی دارین توهین میکنین به بقیه سابقه بد 🙄

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

یعنی چی دارین توهین میکنین به بقیه سابقه بد 🙄

نه عزیز دلم

گفتم بعضیا ممکنه

بعدشم نوشتم بعضی مردها ذاتا بد دل هستن

اگه باعث دلخوریتون شدم ببخشید 

آوا هستمه ... ته کچیک   

سلام وقتتون بخیر خوب هستید

تو یک تاریکی گفته بودید ماما هستید میشه یک مشکلی دارم بگم؟ 

من چندماهیه عفونت دارم و درمان نمیشم عفونت شدید چیکار کنم😭الان دوباره رفتم دکتر گف عفونتت خیلیهه 

بنظر شما از نظر طب سنتی عنبران خوبه؟ 

تو خونه لباس زیر نپوشم! دامن بپوشم؟ آب و ماست میگن خوبه ؟ راست میگن؟ 

دکتر بهم قرص فلوکونازول داده روزی یکی بخورم عیبی نداره؟ 

سلام ببخشید میشه سوال منو جواب بدیدن ممنون میشم🌹

من اول اسفند آمپول پروژسترون زدم دکتر بهم گفت شب ۱۵ پریودیت قرص دوفامد بخور ده تا ک من خوردم و بعدز اتمام قرصام ۵ روز بعدش لکه های قهوه ای میدیدم ب مدت ۴ روز... حالا من امروز روز ۱۲ پریودی م بود باز لکه دیدم کمر دردم...

علتش چیه ؟

قرص دوفامد رو گفت دو ماه بخور 

نمیدونم بخورم یا نه... میشه راهنمایی م کنید 

ممنونم