وایی بچه ها نگم براتون از این خواب 😭😭 چقدر خوب چقدر شیرین
باورم نمیشد که خوابشو دیدم😭😭 همش گریه از سر شوووق 😭😭
من مامانم مریضه خواهرم ۳ ماه زندگیشو ول کرد اومد پیش ما البته چون من پامم شکسته بود نمیتونستم کاری کنم و همه کارا افتاد به دوش خواهرم که چندین ساله باردارم نشده خلاصه من گفتم آبجی حکمتی بوده اجرتو میبینی...
خوابم بردو خواب دیدم قراره مهدی موعود عج که الهی من به فدای ایشان بشم به خواهرم زنگ بزنه 😭😭 منو خواهرم تو یه حیاط بزرگی میدویدیم.... مثل بچه ها بودیم که قراره حضرت مهدی به ما زنگ بزنه... شوق شوق از این سر حیاط به اون سر حیاط... که یهو زنگ خورد گوشی خواهرم ...گوشیش که زنگ خورد یهو صفحه گوشیش نورانی شد ... دورمون پر از مولکول های کوچولو کوچولو بود رنگابارنگ ... ما یگوشه وایسادیم و خواهرم جواب داد .... وایی خدا نگم براتون صدای ایشون تو گوشی طنین انداز شد 😭😭 من گوشمو بردم سمت گوشی خواهرم ببینم چی دارن میگن؟؟؟؟ داشتن خواهرمو دعوت به آرامش میکردن😭😭😭 وایی خدایا... صداشون😭😭😭 هیچ مثل و مانندی نداشت ... محکم و شمرده شمرده ...موقع صحبت ایشون دور ما پر شد از مولکول های رنگارنگ مثل اکلیل ولی نور داشتن بعضیاش شبیه به قلب بودن و عطری خوش تومشامم پیچید... من ناراحت شدم که چرا با من سخن نمیگن😭😭😭😭 یه احساسی در من اومد که گویا حضرت داشتن میفرموندن... من میام😭😭😭😭😭😭😭 بقران قسم بکلام خداوند قسم اگر دروغ بگم... فرموندن من میام ولی زمانی که من میام شما مرده اید.... ولی اگر خوب بمونید من بیدارتون میکنم اون زمان به بالای سرتون میام... فرموند برای سلامتی من و ظهورم دعا کنید ...اینجاشو با یه حالت مظلوم گونه ای فرموند ...بعد به خواهرم گفت از در حیاط برو بیرون و نگاه به قطار کن ...یه قطاری بود رد میشد با سرعت چند نفر توش بودن که یه خانوم توش نشسته بود بعد گفتند این باردار میشه و در حین حرکت این قطار پر سرعت خانومه باردار شد در یک چشم بهم زدن.... و داشتن برای خواهرم از اون مردم که چه میشوند صحبت میکرد ... منم گفتم برم بشینم تو این قطار ببینم از من چیزی میگن؟ دیدم نه 😭😭😭😭 هیچی درمورد من نگفت و نپرسید 😭😭😭😭 در همین حین چیزی به من گفت که سجده کن و از خواب پریدم ... بخدا قسم هنوز اتاق مامانم همونجا ک نماز میخوند یهو غرق نور شد من بلند بلند گریه کردمو سجده کردم و فقط شکر میکردم 😭😭😭😭 هنوزم صدای قشنگشون تو گوشمه هنوزم اون نورها تو ذهنمه
یا اقا امام زمان الهی من به فدای دو چشمان شما بشم که لایق دونستید من صدایتون رو بشنوم...
همش گریه میکنم به مامانمو خواهرمم گفتم
خواهرم چقدر ذوق کرد 😭😭😭
من میدونم خواهرم اجر این محبتای بی دریغش در حق مادرم رو میبینه😭😭
خیلی حس خوبی بود با اینکه مادرم گفت برای کسی تعریفش نکن اما به فاطمه زهرا س قسم که من فقط این خواب رو تعریف کردم اینجا که یک نفرم که شده دعای سلامتی برای آقامون امام زمان عج بخونه تا منم دینمو به آقا برای اینکه فرموندن برای سلامتی و ظهورم دعا کنید ادا کنم...
💠دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)💠
⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜
⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️