2777
2789
عنوان

همسرم کتک زد حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 65 پست
بگو بهش خدا ی ناکرده خودمو میکشم الکی بگو بترسونش بگو دست رومن بلندکردی نکردی خودمو میکشم به همه هم ...

دوست ندارم ضعیف باشم جلوش من ازهمه نظر شغل و تحصیلات و شزایط مالی خانوادگی و ... بالاترم دوست ندارم از در ضعف بخوام در بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم ضعیف باشم جلوش من ازهمه نظر شغل و تحصیلات و شزایط مالی خانوادگی و ... بالاترم دوست ندارم ...

خوب من اگه شرایط شما روداشتم جدامیشدم ...حیفه بااین همه شرایط خوب بشینی کتک بخوری 

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
خوب من اگه شرایط شما روداشتم جدامیشدم ...حیفه بااین همه شرایط خوب بشینی کتک بخوری 

اخه من داشتن خونواده و بچه در اینده رو خیلی دوس دارم 

خب مطمانم که اگه جدا شم هم زندگی راحتی مجردی میتونم برا خودم بسازم اما

الان جدا شم خیلی طول میکشه این پروسه دوباره بخوام ازدواج کنم

شوهرم هم مشکل اصلیش اینه که گاهی عصبانی میشه این مدلی از کوره در میره بعدش پشیمون میشه اما کنارش ویژگی های خیلی خوبی داره که تو مردای دیگه کم دیدم اینا همه باعث شده انقدر مردد باشم

اخه من داشتن خونواده و بچه در اینده رو خیلی دوس دارم  خب مطمانم که اگه جدا شم هم زندگی راحتی م ...

عزیزم باید ببینی ایا خودش دوست داره تغییر کنه کتک زدن و دست بزن یه رفتار و عادت شده براش باید ترکش کنه وگرنه واقعا زندگی باهاش عذابه 

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
عزیزم باید ببینی ایا خودش دوست داره تغییر کنه کتک زدن و دست بزن یه رفتار و عادت شده براش باید ترکش ک ...

ببین همیشه بعدش پشیمون میشه و میخواد جبران کنه و قول بده دیگه اصلا تکرار نمیشه و ....

ولی حس میکنم گاهی دست خودش نیست به یه عصبانیتی که میرسه از کنترلش خارج میشه 

ببین همیشه بعدش پشیمون میشه و میخواد جبران کنه و قول بده دیگه اصلا تکرار نمیشه و .... ولی حس میکنم ...

پس یه جورایی میشه گفت بیماره و مطمئن باش درمان داره حتی اگر خودش هم نره تو میتونی غیر حضوری از مشاور و روانشناس در مراحل حادتر روانپزشک استفاده کنی.

اعتیاد داره؟

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
پس یه جورایی میشه گفت بیماره و مطمئن باش درمان داره حتی اگر خودش هم نره تو میتونی غیر حضوری از مشاور ...

ببین اگه من همیشه باهاش آروم و مهربون رفتار کنم کم پیش میاد عصبانی بشه یا حداقل زیاد و شدید نیست اما خب منم یه ضعفایی دارم و مثل همه ادما کامل نیستم گاهی بی حوصلم و اون که گیر میده خودمم خسته ام که هی بخوام کوتاه بیام