2777
2789
عنوان

همسرم کتک زد حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 65 پست
این ویژگی بدش برای از بین بردن تمام خوبی هاش کفایت میکند وبس.

خودمم همبن میاد تو ذهنم اما چکار کنم بخاطر این ویژگیش که چند بارتا حالا پیش اومده چشمم رو روی کل چند سال زندگیم ببندم؟ موندم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل چی

مثل اعصاب ضعیف مثلا خدایی نکرده مهره هات مشکل میخوره وهمه جور درد ومرضی ک فکرشو نمیکنی میگیری من ب چشم دیدم ادمی رو ک توی چهل سالگی مث یه ادم هشتاد ساله افتاده وناتوان شده

چکار کردی

قلدر شدم دیگه کاربجایی رسید منم چاک چاک قلدرقلدرشدم گفتم بخدا بزنی میزنم هرجور شده و اینکه جلوش نباید ادای ترسوهارادربیاری اگه بترسی بیشترمیزنن...این مردجماعت هرروزی یه خطایی میکنن‌ کثیف آی آشغال اینا مردنیستن ضعیف کشن ...زن اسمش روخودشه یکی نیست بهشون بگه زن لطیفه یه روزمیشکنه ازهمه لحاظ ...

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
اخه زورم نمیرسه بهش

داد بزن بگو جلو همسایه هاآبروتومیبرم می‌ترسه دیگه نمیزنه اگرهم زدهمسایه می‌شنوه میشه شاهدتون دیگه مدرک داری

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
چجوری میتونم ثابت کنم؟ 

خودمم دقیق نمیدونم اگه آثار کتک زدنش باشه فکرکنم باید بری شکایت کنی بفرستنت پزشک قانونی راستی میتونی از شماره ۱۲۳اورژانس اجتماعی مراحل دقیقشو بپرسی 

داد بزن بگو جلو همسایه هاآبروتومیبرم می‌ترسه دیگه نمیزنه اگرهم زدهمسایه می‌شنوه میشه شاهدتون دیگه مد ...

کلا ادمی ام که لال میشم اینجور مواقع از بچگیم همینجوری بودم ولی داد بزنم بیشتر میزنه صدا هم به همسایه نمیرسه یعنی فکر نمیکنم برسه 

خودمم دقیق نمیدونم اگه آثار کتک زدنش باشه فکرکنم باید بری شکایت کنی بفرستنت پزشک قانونی راستی ...

مرسی عزیزم این فکر خوبیه ولی جدا از ثابت کردنش و این مراحل نمیدونم چی برای زندگیم بهتره جدا شدن یا نه موندن

کلا ادمی ام که لال میشم اینجور مواقع از بچگیم همینجوری بودم ولی داد بزنم بیشتر میزنه صدا هم به همسای ...

بگو بهش خدا ی ناکرده خودمو میکشم الکی بگو بترسونش بگو دست رومن بلندکردی نکردی خودمو میکشم به همه هم میگم بخاطرشوهرم اذیتم می‌کرده این بلا روسرخودم آوردم