2777
2789

دیگه خسته شدم انقدر به هر دری زدم نشد 

من مدرک کارشانی روانشناسی دارم ، چطوری میتونم کار پیدا کنم 

کسی اینجا هست با این مدرک کار پیدا کرده باشه 

چه کارایی میشه استخدام شد؟؟

آگهی های دیوار ، برنامه های استخدامی نگاه میکنم اما هیچ کدوم کار نیست برای کارشناسی روانشناسی 

واقعاااا خسته شدم🙂🤦🏻‍♀️

اگه سواد داری واقعا برو به مرکز راه رشد درخواست همکاری بده یعنوان مشاور میگیرنت البته خودشون متوجه میشن با سوادی یا همینطوری مدرک گرفتی تو نت سرچ کنی راه رشد میاد بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استخدامی آموزش پرورش شرکت کنن

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 

خوشبحالت مدرک داری من تا سوم دبیرستان خوندم دیگ با وجود بچه نشد بخونم وارزو دارم شاغل باشم سرکار برم😭😭😭

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
کسی بوده اینجا استخدام شده باشه اطراف شما؟

بله اینجا حتی دانشجو هم مشغول بکاره باید سواد روانشناسیت واقعا خوب باشه که تو دانشگاهم چیزی یاد آدم نمیدن مگراینکه مطالعه داشته باشی خودت

سلام؛ بنظرم برای آزمونهای استخدامی مطالعه داشته باشید؛ یکی از بهترین شغل ها برای خانم ها و برای رشته شما که روانشناسی هست، معلمیه. در سایت های استخدامی مثل ایران استخدام و آی استخدام، بچه هایی که قبول شدن، منابع مطالعاتیشونو می نویسن و از تجربیاتشون میگن و با هم در ارتباطن. علاوه بر این آگهی های استخدامی جدید هم در این سایتها گذاشته میشن‌. کافیه "استخدام آموزش و پرورش" و یا "استخدام های جدید و در جریان ایران استخدام" رو جستجو کنید.