سلام همسر من ی دختر از خانوم سابقش داره 20سالش هست ما خیلی باهاش خوبیم و دوستش داریم اما خیلی دروغ میگه تو چشمات دروغ میگه بهت مثلا ژل لب زده بود ک دیگه الان هرکسی متوجه میشه اما میگفت لب خودمه یا اینکه جدیدا تیکه میندازه پیش مادرش زندگی میکنه با منم خیلی خوبه اما نمیفهمم دلیل این دروغ هاشو حتی باباش هم تا بحال دعواش نکرده ک بگیم میترسه دلیل کاراش چیه اصلا براچی دروغ میگه من خودم تحت هیچ شرایطی دروغ نمیگم و درک این موضوع برام سخته نهایت چیزی رو شاید نگم اما دروغ نمیگم اما این خیلی دروغ میگه و حرف در میاره ما خیلی دوسش داریم اما یجورایی رفتار میکنه ک یوقتا میگیم حتما یچیزی میزنه و فقط هم برای پول ب باباش زنگ میزنه کلا ده سال با باباش قطع ارتباط بود الان ک دوساله برگشته فقط پول نشده یبار زنگ بزنه و بگه پدر حالت چطوره بعد هم میگه کسی ب من اهمیت نمیده مژه میزاره یا خدااا اندازه دوتا بند انگشت با اینکه فوق العاده ماشالا زیبا هست کلی ژل ب خودش میزنه این رفتارا یعنی چی کسی هست بهم کمک کنه در این راستا جدیدا هم پیله کرده تا عکسی ارسال میکنیم میگه چه فتوشاپ خوبی کردی درصورتی ک ما اصلا اهل فتوشاب نیستیم باید چی در جواب بهش بگم مثلا اون عکس فرستاد از خودش من کلی ماشالا ایشالا و اینا نوشتم بعد من عکس دادم نوشته ک افکت کیوتی گذاشتی اصلا انگار قیافه خود آدمو نمیبینه مثل اینه من بش بگم چه مژه هایی زدی یا چه زاویه سازی 😅فاصله سنی نزدیکی هم باهاش دارم و نمیدونم دلیل رفتارا چیه لطف کنین بگید