2777
2789

سلام دوستان فردا برای خطوط پیشانی و پنجه کلاغی اطراف چشم پیش متخصص پوست نوبت دارم،برای اولین بار هست میخوام بوتاکس کنم خیلی میترسم،چی بگم که قیافه ام عوض نشده دیدید بعضی ها یکجوری میشه حالت چشماشون؟میخوام اونطوری نشم و اینکه راست حسینی بگید خطوط دور چشمتون با بوتاکس بهتر شده؟یعنی فایده داره؟راضی بودید؟

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

یعنی با بوتاکس خطوط دور چشم بهتر میشه؟نکته خاصی هست که به دکتر بگم ؟میخوام بگم کم بزنه که طبیعی بشه قیافه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با بوتاکس خطوط دور چشم بهتر میشه؟نکته خاصی هست که به دکتر بگم ؟میخوام بگم کم بزنه که طبیعی بشه ...

اونیم ک فک میکنی ی جوری میشن فکر کنم اونا عمل لیفت شقیقه کردن 

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت
تا یک هفته که اصلا تغییری نمیکنی بوتاکس یه اندازه ای داره نمیشه زیاد زد نترس برا چی یه جوری بشی !&nb ...

اخه یکی از اقواممون بوتاکس کرده بود وقتی میخندید حالت چشماش تغییر نمیکرد یه جوری شده بود

فقط برای دم ابروت بگو اگر دوست داری بالا بره یا دوست نداری بالانره ه.اینو بگوش.من بعصی ها دیدم تاج ا ...

جدی افرین حتما اینو میگم پش

فقط برای دم ابروت بگو اگر دوست داری بالا بره یا دوست نداری بالانره ه.اینو بگوش.من بعصی ها دیدم تاج ا ...

واسه صورت کشیده بشه ب بالا مخصوصا گونه ها هم بوتاکس میکنن یا نه فقط چروکها؟من گونه هام افتادس

درد نداره؟تاحالا بوتاکس نکردم

نمیدونم والله منشی دکتر گفت قابل تحمله،خودم که خیلیییی میترسم،حالا برم فردا ببینم چطوریه

خطوطو که کاملا میبره واس من که اینطوری بود هم پنجه کلاغی هم خط اخم و خطوط پیشانی ولی! ولی اون حالت چشم و صورتی که پیدا کردمو اصلاا دوس نداشتم دوستامم میگفتن یجوری شده قیافت الانم دو سه ساله کلا بوتاکس نمیکنم همین خط و خطوطو ترجیح میدم به اون شکلی شدنم😶😂 

ولی خب شاید بعضی ها اینجوری نشن نمیدونم

رفته ازین ۴۰۰ تومنیا زده🥴 نگران نباش 

جدییییی؟یعنی به قیمتش ربط داشته؟؟اتفاقا ارزون زده بود چطوری فهمیدیییییی

خطوطو که کاملا میبره واس من که اینطوری بود هم پنجه کلاغی هم خط اخم و خطوط پیشانی ولی! ولی اون حالت چ ...

دردهم داره؟

عزیزم واسه افتادگی گونه هاهم جواب میده یانه؟

واسه صورت کشیده بشه ب بالا مخصوصا گونه ها هم بوتاکس میکنن یا نه فقط چروکها؟من گونه هام افتادس

فک نکنم رو گونه اثر بزاره قدرتش ایقد زیاد نیست.گونه افتاده اگر بخواد واسش کاری لیفت با نخ