2777
2789
عنوان

من مادر بدی هستم

913 بازدید | 38 پست

بچه ها نمیدونم چه حسی دارم ولی با دختر ۴ سالم خیلی لج افتادم و اعصابمو خورد میکنه خستم میکنه و اصلا باهاش کنار نمیام و جیغ میزنه و خستم کرده به قرآن. بهم میگه دوستت ندارم و نمیخوام خیلی داغون شدم دست خودم نیست عصبی شدم شوهرمم که بیشتر طرفشه و ناز اونو میکشه و خیلی لوسش کرده من از لوس بازی بچه بدم میاد اینم دقیقا لوس لوس شده خیلی با دخترم جنگ دارم سر کارهای بدش دعواش میکنم میگه دوستت ندارم مامان نمیدونم اگه دعواش نکنم که بد تر میشه کاراش چقدر سخته وضعیتم خیلی کم آوردم و افسرده دارم میشم شوهرم بهم میگه مادر نیستی و نامادری 😥😥😥😥

دخترم تمام زندگیم 

حواست باشه بچه ات یه بیمار بزرگ نشه مثه من

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم

منم یه مدت حالم دیگه از رفتارای بچه ۳سالم به هم میخورد

ولی میدونستم مشکل از منه چون بی حوصله بودم

فقططط باید درکش کنی خودتو بزار جای اون 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تواین سن طبیعیه

ولی خوب ارامش خودتو حفظ کن ارومتر با

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
درکت میکنم منم یه مدت حالم دیگه از رفتارای بچه ۳سالم به هم میخورد ولی میدونستم مشکل از منه چون بی ...

واقعا بعضی موقع ها دوستش ندارم و بدم میاد ازش از بس متنفر میشم و هر شب ما زن و شوهر سر این بچه دعوا داریم خستم کرده 

دخترم تمام زندگیم 

نکن خواهرم..... تمرین کن  هر روز یه ساعت عهد ببند باخودت شما که پشیمونی پس کاری بکن 

من چند مدت اینجور شده بودم دیدم دارم ظلم میکنم بهش به همین روش دارم خوب میشم یه روز ماهیگیری بازی یه روز کاغذ رنگی یه روز نقاشی صورت یه روز پارک یه روز باهاش خمیر بازی و شیرینی و .....پسرمم روحیه ش عوض شده  اون روز میگفت خدایا مرسی که این مامان رو بهم دادی 🥺