2777
2789
عنوان

من مادر بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 38 پست

یه بچه 4 ساله چیه خدایی انقد باهاش سر لج بیفتی مادری تحملتو ببر بالا توقع داری بچه ساکت باشه خونه بهم نریزه رو اعصابت نره و... هرچی بیشتر لج کنی اون بدتر میکنه اون الان خوب و بدو نمی‌فهمه باید با آرامش بهش یاد بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی موقع ها دوستش ندارم و بدم میاد ازش از بس متنفر میشم و هر شب ما زن و شوهر سر این بچه دعوا ...

چجور دلت میاد 🥲🥲🥲 نگو توروخدا به وقتایی فکر کن تو دلت ۹ ماه مراقبش بودی

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

بچه ها آینه خود ما هستن

شاید باهاش لج کردی که یاد گرفته لج کنه

رفتارت ناراحتش کرده میگه دوستت ندارم

در واقع رفتارتو دوست نداره

یه کم با سیاست راضیش کن به کارایی که میخوای

حتما یه کتاب بخر در موردش بخون

الان شوهرت میگه نامادری خودش بچه رو لوس میکنه الان کوچیکه کارای بدشم دوس داشتنیه  ۳.۴ ساله دیگ ...

مهمونی میریم کارهای بد میکنه خودش عذاب میکشه و بعد بهم میگه تو خونه چی یادش میدی تربیتتو زبون نفهم تر از اون بچه باباشه که باید با اونم سرو کله بزنم 

دخترم تمام زندگیم 

عزیزم نگران نباش..گاهی پیش میاد آدم حساس میشه به بعضی رفتارها.سعی کن از کنار بعضی کارهاش بگذری.خیلی از بپه ها وقتی حساسیت بزرگترهارو میبینن بدتر اون کار ها و رفتار رو تکرار میکنن.ندید بگیر یه مدت بفهمه مهم نبود کارش.هرچند درک میکنم سخته.

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم از همین الان شروع کن ومحبت کلامیتو خیلی زیاد کن.بوسش کن بغلش کن.کار بدی کرد دادنزن سرش کتکش نزن فقط بهش بی محلی کن یا چیزایی که دوست داره رو ازش بگیر به مدت چن ساعت..من با دخترم که همسن دختر شماست اینجوری هستم ودخترم خیییلی بهم وابسته اس..بچه محبتو درک میکنه .نمیگم تنبیه نکن ولی با کتک وفحش ودادوهوار نباشه لطفا امشب تنبیه دخترم این بود اجازه ندادم تلوزیون نگاه کنه از ساعت 8 تا 10 بهشم بی محلی کردم..خیلیم خوب نتیجه گرفتم

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم از همین الان شروع کن ومحبت کلامیتو خیلی زیاد کن.بوسش کن بغلش کن.کار بدی کرد ...

چندسالشه ؟ بعد بی محلی میکنی احساس ناامنی نمیکنه؟

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔
حواست باشه بچه ات یه بیمار بزرگ نشه مثه من

چطورید مگه شما

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
بچه ها آینه خود ما هستن شاید باهاش لج کردی که یاد گرفته لج کنه رفتارت ناراحتش کرده میگه دوستت ندار ...

الان نصف شب بیدار شده و زده زیر گریه هر چی ناز و بغلش میکنم فقط جیغ میزنه و ساکت نمیشه و لگد میزنه ترسیده برق ها رو روشن کردم هر چی نازشو میکشم بلند تر جیغ میزنه آخر عصبی شدم دوتا کوچولو زدمش و دعواش کردم شوهرم اومده میگه نامادری خودش که از اون اتاق نیومده بیرون جای بچش اعصاب منو خورد کرده و بغل کردو رفتن اون اتاق بچه هم ساکت شد و خوابید 

دخترم تمام زندگیم 
چطورید مگه شما

یه طوری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مهمونی میریم کارهای بد میکنه خودش عذاب میکشه و بعد بهم میگه تو خونه چی یادش میدی تربیتتو زبون نفهم ت ...

دکیا میکنم عزیزم سخته خوبه بدونی منم دختر لوس بابامم😅نوه اول هر دوطرف تپل سفید لووووس ناز ولی الان کاملا متفاوت خیلی خوبم پس دعواش نکن بزرگتر شه بهتر میشه

چندسالشه ؟ بعد بی محلی میکنی احساس ناامنی نمیکنه؟

4 سال و3 ماهشه. حتی وقتی تنبیهش میکنم یا از دستش نارختم بهش میگم هرچند عاشقتم ودوستت دارم  ولی ازت دلخورم..این باعث میشه احساس ناامنی نکنه..هیچ وقت توی دعوا نمیگم دیگه مادرت نیستم یا دیگه دوست ندارم این جملات ناامنی میده.بی محلیمم طولانی نیست.نارحت میشه از نارحتیم خودش میاد بغلم میگه مامان ببخشید قول میدم دیگه خراب کاری نکنم منم بوسش میکنم بغلش میکنم