بچه ها نمیدونم چه حسی دارم ولی با دختر ۴ سالم خیلی لج افتادم و اعصابمو خورد میکنه خستم میکنه و اصلا باهاش کنار نمیام و جیغ میزنه و خستم کرده به قرآن. بهم میگه دوستت ندارم و نمیخوام خیلی داغون شدم دست خودم نیست عصبی شدم شوهرمم که بیشتر طرفشه و ناز اونو میکشه و خیلی لوسش کرده من از لوس بازی بچه بدم میاد اینم دقیقا لوس لوس شده خیلی با دخترم جنگ دارم سر کارهای بدش دعواش میکنم میگه دوستت ندارم مامان نمیدونم اگه دعواش نکنم که بد تر میشه کاراش چقدر سخته وضعیتم خیلی کم آوردم و افسرده دارم میشم شوهرم بهم میگه مادر نیستی و نامادری 😥😥😥😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نگران نباش..گاهی پیش میاد آدم حساس میشه به بعضی رفتارها.سعی کن از کنار بعضی کارهاش بگذری.خیلی از بپه ها وقتی حساسیت بزرگترهارو میبینن بدتر اون کار ها و رفتار رو تکرار میکنن.ندید بگیر یه مدت بفهمه مهم نبود کارش.هرچند درک میکنم سخته.
عزیزم بهت پیشنهاد میکنم از همین الان شروع کن ومحبت کلامیتو خیلی زیاد کن.بوسش کن بغلش کن.کار بدی کرد دادنزن سرش کتکش نزن فقط بهش بی محلی کن یا چیزایی که دوست داره رو ازش بگیر به مدت چن ساعت..من با دخترم که همسن دختر شماست اینجوری هستم ودخترم خیییلی بهم وابسته اس..بچه محبتو درک میکنه .نمیگم تنبیه نکن ولی با کتک وفحش ودادوهوار نباشه لطفا امشب تنبیه دخترم این بود اجازه ندادم تلوزیون نگاه کنه از ساعت 8 تا 10 بهشم بی محلی کردم..خیلیم خوب نتیجه گرفتم
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
بچه ها آینه خود ما هستن شاید باهاش لج کردی که یاد گرفته لج کنه رفتارت ناراحتش کرده میگه دوستت ندار ...
الان نصف شب بیدار شده و زده زیر گریه هر چی ناز و بغلش میکنم فقط جیغ میزنه و ساکت نمیشه و لگد میزنه ترسیده برق ها رو روشن کردم هر چی نازشو میکشم بلند تر جیغ میزنه آخر عصبی شدم دوتا کوچولو زدمش و دعواش کردم شوهرم اومده میگه نامادری خودش که از اون اتاق نیومده بیرون جای بچش اعصاب منو خورد کرده و بغل کردو رفتن اون اتاق بچه هم ساکت شد و خوابید