2777
2789

سلام تو یه فرصت کم یک یا شاید دو روزه میخوام بیام خرید پوشاک و کفش 

کجا رو پیشنهاد میدید که قیمتها هم مناسب باشه یا الان تخفیف زده باشن؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا همه جا گرونه

چرا شهر خودت نمیخری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ایرانیان امامزاده حسن

ایرانیان کجاش ارزونه 

هرچی جنس بنجول و گرون 

اصلا راضی نیستم ینی مث قبل نیست خدایی قبلا قیمتاش و تنوعش خیلی خفن بود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

به نظر من شهر خودت بخر.. ما که خودمون تهرانیم جرات نمیکنیم تو این شلوغی و ترافیک بریم بیرون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نمیدونم واقعا همه جا گرونه چرا شهر خودت نمیخری

برا کار اداری میرم تهران گفتم از فرصت استفاده کنم شنبدم نزدیک عید اف زیاد میزنن گفتم شاید بشه مناسب تر خرید کرد و قطعا تنوع تو تهران بیشتره

من خریدام فقط ببست متری افسریه س با اینکه خونه خودم سمت هفت حوضه ولی افسریه هم خیلی تنوع داره هم قیم ...

خداییش هفت حوض خیلی شیک تر از افسریه هست.. ولی از نظر قیمت واقعا افسریه ارزونه.. یادش بخیر قبلا خونمون نزدیک افسریه بود 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خداییش هفت حوض خیلی شیک تر از افسریه هست.. ولی از نظر قیمت واقعا افسریه ارزونه.. یادش بخیر قبلا خونم ...

نه بخدا هرچی هفت حوض دیدم دقیقا همونو افسریه هم دیدم.ولی کرایه مغازه های هفت حوض با افسریه خیلی فرق داره.اون رو میکشن رو جنساشون دیگه