2777
2789

من قصد دارم برم برای تعیین جنسیت دختر IVF انجام بدم اما نمیدونم کجا برم. چقدر هزینه میشه؟ جاهای دولتی چجوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دولتی ها تعیین جنسیت ممنوعه و انجام نمیدن باید برید خصوصی.حتی ای یو ای تعیین جنسیت هم نمیکنند من برای ای یو ای رفتم یه خانومه میخواست تعیین جنسیت کنه اونجا گفتن بخشنامه دارن فقط برای ناباروری و تعیین جنسیت ممنوعه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دولتی ها تعیین جنسیت ممنوعه و انجام نمیدن باید برید خصوصی.حتی ای یو ای تعیین جنسیت هم نمیکنند من برا ...

دولتی آی وی اف حدودا قیمتش چقدر میشه اطلاعی دارین؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دولتی ها تعیین جنسیت ممنوعه و انجام نمیدن باید برید خصوصی.حتی ای یو ای تعیین جنسیت هم نمیکنند من برا ...

آره بیمارستان آرش تهرانپارس هم رفتم گفتن ممنوعه. رویان دولتیه؟ 

دولتی آی وی اف حدودا قیمتش چقدر میشه اطلاعی دارین؟

من ای یو ای کردم ۴۵۰ هزینه شد با داروها کلا یه تومن.از کسانیکه ای وی اف کردم پرسیدم گفتن بستگی به داروها داره اما ۲.۵۰۰ هزینه خود عمل بوده و ۱.۵ فریز و با دارو انگار بین ۸ تا ۱۲ بوده 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
آره بیمارستان آرش تهرانپارس هم رفتم گفتن ممنوعه. رویان دولتیه؟ 

بله رویان هم دولتی هست.تعیین جنسیت هم شنیدم تو خصوصی یه هزینه حدودا ۲ تومن اضافه تر میگیرن بازم باید بپرسید.

بار چندم گرفت پیش کدوم دکتر ؟دکترت خودت انتخاب کردی؟کلا از وقتی رفتی چقدر زمان برد ؟

دو بار آی وی اف مرکز ابن سینا انجام دادم منفی شد مام بار اول گرفت .دکترمم دکتر نبوی از تیم دکتر نصر بود خودشون معرفی کردن، پشت هم بری پیگیر باشی و مشکل خاصی نداشته باشی نهایت شش ماه