2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خیلی عصبانی ام

138 بازدید | 15 پست

سلام و عرض و ادب

بچه ها خواهرم و همسرش سه هفته پیش میرن مبل میخرن قرار بوده فروشنده ده روز بعد تحویل بده بعد روز تحویل بهشون زنگ میزنن و آدرس کارگاهشونو تو جاده آزادگان میدن اینا هم میرن و مبل رو تحویل میگیرن و تسویه میکنن موقع تحویل فروشنده میگه رنگ میزها خشک نشده فعلا اینارو نبرید دو سه روز دیگه بهتون زنگ میزنیم بیایید ببرید اینا هم وانت میگیرن و مبلهارو بدون میز میارن تو راه خواهرم با شوهرش یه کم بحث میکنن خواهرم میگه چرا بهشون چیزی نگفتی بخاطر میزا ما دوباره باید کرایه بدیم میز بیاریم شوهرشم میگه یه جوری تو ماشین خودمون جا میکنیم حالا از اون دو سه روز 20 روز گذشته و اونا میزارو نمیدن تلفنو قطع میکنن میپیچونن اینا هم که کل پولو دادن بیچاره ها دو تاشونم خیلی بی زبون و مظلوم هستن خیلی حرص میخورم دیگه مغزم کار نمیکنه از ناراحتی نتونستم شام بخورم بنده خداها وضع مالیشون هم متوسط رو به پایینه کل مبلها 35 تومن شد که 3تومنش پول میزه

بچه ها کسی راهی به ذهنش میرسه راهنمایی کنید ثواب داره از شدت عصبانیت دیگه ذهنمون کار نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان