2777
2789
عنوان

تصادف کردم

540 بازدید | 27 پست

خودمون خداروشکر سالمیم .ماشین جلویی هم هیچیش نشد اما شیشه جلو و گلگیر و سپر داغون شد

به شوهرم گفتم عکسشم فرستادم گفت دستت درد نکنه شب عیدی کلی خرج گداشتی رو دستمون دعوام نکرد  کمی نصیحتم کرد

حالا زنگ میزنم بر نمیداره

چه پیامی بهش بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیزی نمی خواد بگی تو این هیرو بیری گیرو دار داری تاپیک می زنی

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

پيام نده يه جايي گيره حتما ،شوهر منم ٥٨٠٠امررز پول تعمير ماشين داده اينقدر ميخوام بهش بگم گفتم با قطار بري مسافرت حالا خوب شد خرج اضافه تو اين گروني 

ولي مجبورم سكوت كنم چون دعوامون ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من جات باشم از ترسم یه ماه گم و گور میشم☹️☹️😂😂

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم