2777
2789
عنوان

من بدبخت ریاضی شدم۲. میخوام بمیرم کاش خودکشی گناه نبود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک تک اون نمره ها و درس خوندنا فدای سرت

چند سال دیگه به این روزا میخندی 

به خداا این چیزا مهم نیس

مهم اعصاب و روانته که نباید الکی بهمش بزنی

خودتو اینقدر اذیت نکن

درستو با آرامش بخون، شد شد اگر نشد فدای سرت

زندگی اینقدر روزای سخت و پیچیده داره که نگو، انرژیتو واسه اون روزا نگه دار، الان از جوونیت لذت ببر

واسه من مهم نیست. واسه خانوادم مهمه مامانم روزی نیست نیاد بگه ریاضی دو شدی. بابامم بفهمه بدبختم میکن ...

اخراج کنن مگه دنیا به آخر میرسه 

زر میزنن بابا 

ببین من شرایطت درک میکنم 

منم کسی می‌شناختم که از مدرسه ضعیف رفت مدرسه قوی و واقعا از استرس نتونست بخونه 

بیخیال سرکوفت هرچی 

برو یه مدرسه دیگه که در حد توانت باشه و راضی باشی بی استرس درست بخون 

اگه رتبه کنکور از اونی که تیزهوشان بهتر نشد بیا هرچی میخوای به من بگو

چرا مشاور که داره ولی تاپیک قبلیم گفتم کلی مشاوره نا امیدم کرد گفت که با این نمراتت خجالت بکش

بحث نمره نیست حرف من الان 

حرف من تویی عزیزکم 

نمره جبران میشه اما این که تو چی رو داری تحمل می‌کنی مهم تره 

کلا تیزهوشان بالای ده بگیری باید پلواز کنی .. ببین مهم یادگرفتنه اصلا اهمیت نده به حرفا تا جایی که م ...

نه بابا اینجا بچه ها همه نوزده بیستن. خیلی عجیبه. پایین ترین بچه های کلاس یکیش منم 

عزیزم حداقل مدرسه ای که هستی اینه که یه مشاور خوب داره 

خودت رو اذیت نکن برو مشاور مدرستون و تمام این موضوع ها رو بهش بگو 

ازش بخواه با خانوادت صحبت کنن و حتی به مشاور ارجاعت بدن 

بذار خانوادت موضوع بدحالی ات رو اینجوری جدی بگیرن

حالا باز کلی راه کار هست چرا خود کشی گلم دختر به این ماهی

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

اینم بگم منم تو مدرسه چون خیلی خیلی حجاب می کردم مقنعمو خیلی جلو می دادم تا جنس مخالف نگاه نکنه خوشم نمیومد تیکه بندازن چادرم سرم می کردم همه می گفتن چرا اینجوری میکنی آدمای زشته بد قیافه اینجوری می کنن با اینکه قیافم خیلی اوکیه فقط بخاطر حجاب و اینکه درسم خوب بود تحقیر می شدم😂😂💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
بسم الله الرحما الرحیییم حاجی یا داری چاخان میکنی یا خیلی حساسی و وسواس من خودم ۴ ساله تیزهوشانم ا ...

چاخان که ندارم بکنم بخوای اسم مدرسه ادرسو همه چی رو میگم تحقیق کنید ولی خوب من استرسی و وسواسم درسته از بچگی اینطوری بودم  اینجا بچه های خیلی فکر درسن ولی حاشیه زیاد دارن

عزیزم ی چیز خیلی عادیه ممکنه شما راهنمایی نمراتت عالی باشه ولی دبیرستان با ی کتاب و ی حال و هوا دیگ ...

انسانی هستم بقیه نمراتم درحد۱۵ ۱۶ شده ولی ریاضی شاهکاره.  ممنون از حرفاتون