2777
2789
عنوان

من بدبخت ریاضی شدم۲. میخوام بمیرم کاش خودکشی گناه نبود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 82 پست

بسم الله الرحما الرحیییم

حاجی یا داری چاخان میکنی یا خیلی حساسی و وسواس

من خودم ۴ ساله تیزهوشانم اتفاقا تو مدارس عادی جو این شکلی تره اینجا همه فکر درسن کم پیدا میشه بچه هایی ک فکر دوست و پسر و چرت و پرت باشن هممون هم رفیقیم برو پیش نشاور صورت مسئله رو پاک نکن

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

گلم اصلا همچین فکری نکن پدر و مادر ها از رو دلسوزی فشار میارن به آوم که هیچی نمیشی وباید بخونی فلانی میخونه  و از این حرفا منم پارسال خیلی نمراتم کم شد و یکی از درسام با نمره ۹ افتادم ولی الان دارم تلاش میکنم برو تامیک یکی مونده به آخریمو بخون🥰

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بیخیال اینقدر ما از این نمره ها آوردیم چیشد آخر  واقعا نمره درس ارزش نداره که روح و رو ...

واسه من مهم نیست. واسه خانوادم مهمه مامانم روزی نیست نیاد بگه ریاضی دو شدی. بابامم بفهمه بدبختم میکنه   مدرسه هم که گفت نمره هات بده هم اینجا اخراج میشی هم جای دیگه ثبت نامت نمیکنن بدبخت میشی 

وای منم به زور مدیروخانوادم تیزهوشان رفتم.سال اول به شدت افت کردم افسردکی گرفتم.هیچ دوستی نداشتم تفاوت فرهنگی وطبقاتی زیادی بابچه ها داشتم.بدترین دوران عمرم بود.سال دوم به بعد کمی بهترشد.۳ سال اونجابودم سال آخر رفتم دولتی یعنی ازدواج کردم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
بله سال اولش

عزیزم ی چیز خیلی عادیه ممکنه شما راهنمایی نمراتت عالی باشه ولی دبیرستان با ی کتاب و ی حال و هوا دیگ رو به رو میشه اصلا کلا پایه دهم ممکنه همه ی بچه ها افت کنن سخت نگیر ب خودت نمیگم‌نخون بخون تلاشتو کن دیگ دور از جون کند ذهن ک نیستی سال اول دبیرستان عادیه افت داشته باشی 

رشته چی میخونی گلم؟

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶

چقدر برات ناراحت شدم

منم خیلی درسخون بودم خیلی زیاد با بهترین رتبه بهترین دانشگاه قبول شدم اما تهش شد چی؟هیچی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم بگردم برات دختر قشنگم  آروم باش گلم  مدرسه تون مشاوره نداره ازش کمک بگیری؟

چرا مشاور که داره ولی تاپیک قبلیم گفتم کلی مشاوره نا امیدم کرد گفت که با این نمراتت خجالت بکش

من یادمه برای 19.5 گریه می کردم ریاضی بودش😅🤣

ارزشی نداره گریه کنی مامان خودم شاگرد اول کلاس بوده الان متاسفانه شغلی ندارن به نمره نیست که 

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
راز موفقیتت چی بود

بخاطر نمره خودتو سرزنش نکن 

خیلیا نمره های پایین ترم داشتن الان واقعا تو زندگیشون موفقن

نمره شد دلیل خودکشی؟ 

واقعا متاسفم واسه پدر مادری که بخاطر نمره این همه مشکلات روحی تو بچشون درست میکنن😕

مطمنم خیلی باهوشی و توانایی های زیادی داری  احساس میکنم تحت فشار زیادی هستی  باید خودتو ...

چقدر با محبت حرف میزنین💖😍

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
کلا تیزهوشان بالای ده بگیری باید پلواز کنی .. ببین مهم یادگرفتنه اصلا اهمیت نده به حرفا تا جایی که م ...

اتفاقا تیزهوشان نمراتش توی دبیرستان ب خصوص خیلییی به هم نزدیکن

۲۰_۱۹.۹۹_۱۹.۹۸ و.... اینطوریه معدلا

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴