2777
2789
عنوان

من بدبخت ریاضی شدم۲. میخوام بمیرم کاش خودکشی گناه نبود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 82 پست

عزیزم تو باید بدونی لایق اون مدرسه هستی لایق بهترین ها هستید 

تو یه دختر ارزشمندی 

خودتو ملامت نکن 

می‌دونم دوست داری پدر و مادرتون خوشحال کنی 

اما مطمن باش سلامت روحیه تو برای اون ها هم مهم تره

همه جوره دوست دارن و بهت افتخار میکنن 

انسانی هستم بقیه نمراتم درحد۱۵ ۱۶ شده ولی ریاضی شاهکاره.  ممنون از حرفاتون

یه درخواست دوستی بده کمکت کنم

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی هستم بقیه نمراتم درحد۱۵ ۱۶ شده ولی ریاضی شاهکاره.  ممنون از حرفاتون

عزیز دلم انسانی رشته سختیه بازم واسه ترم اول نمره ۱۶ ب نظرم خوب بود منطق و علوم فنون کار هر کسی نیست 

موفق باشی دختر خوب انقدم حرص نخور🩶

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶
بببن خودت چب علاقه داری،به حرف دبگران نرو،خودت مهمی کاری بکن،که بهش علاقه داری،دخترخوب،مگه شده خودکش ...

به خدا من خیلی از خدا و مرگ میترسم. ولی اصلا یهو قاطی کردم وقتی نمره دو قضاوت های دیگرانو دیدم. خیلی از خدا و خودم خجالت میکشم 

عزیز دلم انسانی رشته سختیه بازم واسه ترم اول نمره ۱۶ ب نظرم خوب بود منطق و علوم فنون کار هر کسی نیست ...

واقعا ۱۶ خوبه من یادمه ۱۴.۵ شدم ریاضی رو نفر دوم بودم که بیشترین نمره رو آوردم نفر اول ۱۷ بود😂😂

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
چقدر حرفتون قشنگ بود ممنون❤️

🥺نگرانت شدم همسن و سال بچه ی خودمی از ته قلبم نوشتم برات 

مراقب خودت باش 

تو آینده ی این سرزمین خسته ای 

منظور من نمره های ۲۰ و دکتر و مهندسی نیست 

این جامعه به آدم های با انگیزه و شاد و مصمم و آگاه نیاز داره⁦❣️⁩

بخاطر نمره خودتو سرزنش نکن  خیلیا نمره های پایین ترم داشتن الان واقعا تو زندگیشون موفقن نمره ...

بابام اصلا منطقی نیست. اصلا نیستت می‌دونی دوستم داره همش میگه به خاطر آینده خودت ولی خوب اذیت میشم از دستش. 

دهم هستم

خیلی سبز درسنامه فوق العاده ای داره اگر خیلی خرابه وضعت از جویامجد استفاده کن یعنی خوداموز خیلی خوبیه ها ، منم تو تیزهوشان درس میخونم ، چه رشته ای هستی و کجایی هستی

نام کاربریم و .. رد گم کنیه، واقعی نیستن..!

عزیزم من ریاضی متوسطه اول درس میدم پایه ریاضیت ضعیفه والا نمرت 2 نمیشد من اگر جای پدرت بودم وحال روحی تو رو میدیدم یکسال ترک تحصیل میدادم وتو رو میبردم تفریح وگشت وگزار تا درمان بشی بعد هم مدرسه عادی  نگران ایندت نباش من از هفتم نمراتم پایین بود ودبیری ریاضی قبول شدم دخترم هم سه سال اخر تیز هوشان بود اصلا درس نمیخوند اونم معلمی قبول شد، اول با خودت وبچه ها کنار بیا بعد درسای سخت رو کلاس خصوصی برو ودر اخر نگران نمره نباش ترم 2 جبران کن چون استرس داری درسو نمیفهمی در حالی که ریاضی خیلی راحته 

واقعا ۱۶ خوبه من یادمه ۱۴.۵ شدم ریاضی رو نفر دوم بودم که بیشترین نمره رو آوردم نفر اول ۱۷ بود😂😂

چقدر بدم میاد از کتابای درسی هزار تا چرت و پرت فرو میکنن تو مغز آدم حالا بعضیاش بدرد میخوره بعضیاش نه

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶
تک تک اون نمره ها و درس خوندنا فدای سرت چند سال دیگه به این روزا میخندی  به خداا این چیزا مهم ...

ممنونم از دلداری دادنتون❤️❤️❤️ واقعا فکر نمیکردم نی نی سایت اینقدر کمکم کنه گفتم وقتی تایپک بزنم همه سرزنشم میکنن