2777
2789
عنوان

مردم چرا خل شدن

266 بازدید | 13 پست

یکی دو هفته است مردم طوری ترقه میندازن انگار شب چهارشنبه سوریه

همشونم پسر بچه ان

تو همین ۱۰ دقیقه ۳ بار پریدم هوا 

بمب بارونه انگار

من نمیدونم این پولارو از کجا میارن اتیش میزنن

نننه باباشون چرا این پولارو بهشون میدن

نمیگن بچه کوچیکی

آدم مریضی

حیوونی پرنده ای

خدامیدونه چقدر پرنده قلبش وامیسته از این صداها

چهارشنبه سوری بد نیست 

رسم چندین هزار سالمونه

ولی چیه این رفتارا اخه

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

پولشو دارن  . مردم‌آزار هم هستن  .

البتع الان صدای ترقه میاد .‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بچه‌ها ذوق دارن من درکشون میکنم چون منم کوچیک بودم بااینکه دخترم یه ماه مونده به عید مثلا با داداشم با همین چیزا خوش میگذرونیم 

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

همسایه ما که بچه هم نیست یه هفته کارشه 

بعدم خودشو میزنه به کوچه علی چپ 

منم نوزاد دارم شبا خیابون ساکته اینم ول کن نیست 

کی باشه زنگ بزنم ۱۱۰🥺😥😥😥

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

بیچاره حیوونا!اگه شب چهارشنبه سوری هر شهر چند تو چند تا پارک ۴ تا برنامه درست حسابی مثل اتیش بازی و کنسرت و ...میذاشت جوونای مردم تفریحشون دیگه ترقه انداختن نبود!

proud femenist  
بعضی بچه‌ها ذوق دارن من درکشون میکنم چون منم کوچیک بودم بااینکه دخترم یه ماه مونده به عید مثلا با دا ...

ترقه قشنگ کم سر صدا و بی خطر هم هست به خدا

نورای قشنگ میدن

اینا دست سازن خطر دارن

صداش چند تا محله رو میلرزونه

منم پارسال داشتم میرفتم خونه مون یکی ترقه انداخت جلوی من ترکید نزدیک بود از ترس سکته کنم قلبم چنان تیری کشید خدا بدونه یکی انداختن خونه یه پیرزن پیرمرد بنده خدا پیرمرد سکته کرد آمبولانس اومد بردش نمیدونم زنده موند یا نه 😔

خیلی کار زشتی هست به نظر من شب چهارشنبه سوری یه جایی که خونه نباشه رو قرار بدن برای چهارشنبه سوری نه اینکه هرروز هرجایی ترقه پرت کنن سمت مردم خونه مردم یکی از آشنایان می‌گفت بغل خونشون خونه همسایه مون ترقه انداختن موتور داخل حیاط خونه بوده منفجر شده می‌گفت خونشون آتش نشانی اومد خاموش کردن 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بیچاره حیوونا!اگه شب چهارشنبه سوری هر شهر چند تو چند تا پارک ۴ تا برنامه درست حسابی مثل اتیش بازی و ...

بله دقیقا!

حتی زورشون میاد بگن چهارشنبه سوری!

میگن چهارشنبه اخر سال

اگه تو نقاط مشخص شهر اتش بازی های قشنگ و کنترل شده برگزار میکردن 

اگه یکم راه تفریح و تخلیه هیجان برای جوونا میذاشتن

اگه دوزار واسه تاریخمون تره خرد میکردن

ولی حیف