2777
2789

من 

وای خدا یادم میاد میمیرم😅 فکم قفل میشد شبا موقع خواب هم دهنم خشک میشذ تا وقتی میخوردم خوب بود بعدش ک تموم شد شدم مث قبل. خودم حالمو خوب کردم دیگ دارو نخوردم

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلکسیتین تنها دارویی که تو اروپا بدون نسخه پزشک به فروش میره یعنی انقدر بی خطر اما من وقتی بچه بودم دکتر برام نوشت از اون روز به بعد معدم دیگه معده نشد میخوام بگم حتی اون بی عوارضاشم عوارض دارن گول نخور

سعی کن سمت دارو نری 

قصد دارم دکترم دارو میدن صدرصد چون مشاوره رفتم کارایی ک گفت بکن رو امکانش نیس انجام بدم مثلا میگفت هر روز برو بیرون مهمونی برو جاهای شلوغ برو ی کارایی رو میگفت ک دیگه هیچکس نمیتونه بکنه مهمونی باید باشه ک بری تفریح و بیرونم شرایط خودشو میخواد 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
فلکسیتین تنها دارویی که تو اروپا بدون نسخه پزشک به فروش میره یعنی انقدر بی خطر اما من وقتی بچه بودم ...

😑دوس دارم ی دارو بدن بهم ک اصلا هیچی برام مهم نباشه احساسمو از بین ببره 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥

عزیزم اصلا از دارو نترس اگه لازم دونست دکتر بخور

زیر نظر دکتر

هر دارو به یکی میسازه به یکی نمیسازه

خود من دکترم چن تا قرص عوض کرد تا یکی بهم ساخت

تنها پشیمونیم اینه که چرا زودتر نرفتم دکتر دارو بگیرم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
قصد دارم دکترم دارو میدن صدرصد چون مشاوره رفتم کارایی ک گفت بکن رو امکانش نیس انجام بدم مثلا میگفت ه ...

خب پیاده روی کن برو پاساژ گردی کن برو خونه فامیلاتون 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
خب پیاده روی کن برو پاساژ گردی کن برو خونه فامیلاتون 

وقت نمیکنم ک از همه طرفم داره بهم فشار میاد چن ماهه اومدیم تو ی خونه ای ک مال مادرشوهرمه هر چیم ب شوهرم میگم خونه جدا بگیر میگه فعلا ن همشون کلید دارن هر ساعت یکی سرشو میندازه پایین میاد تو ن جایی میشه برم ن ارامش دارم ۲۴ساعته عصبیم نمیدونم چیکار کنم دیگه کم اوردم خوشمم نمیاد خونوادم درجریان زندگیم باشن فقط الان دلم میخواد ی چیزی باشه از فکرو خیال درم بیاره

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
الان حالت خوبه؟

الان دیگه نمیخورم

ولی راضی بودم وقتی میخوردم

البته هنوز زیر نظر روانپزشکم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋