2777
2789
عنوان

پدرشوهرم وخالم ....

646 بازدید | 6 پست

وای من پدرشوهرم امروز صبح بهم گفت من میخام ازدواج کنم واینا واز خاله من خوشض امده من خالم شوهرش فوت شده ویه دختر ۲۳ ساله مجرد داره از طرفی پسر خالم خیلی تلخ وحساسه ومهم تر ازهمه شوهرم خیلی مامانشو دوس داره بنده خدا فوت شده ولی همیشه از مامانش میگه واز طرفی هم چون خالم کاری کرد که ما باهم ازدواج کنیم  شوهرم خیلی دوستش داره زیاد میریم خونشون یا خالم میاد 

حالا اگه پدرشوهرم بره خواستگاری ویه وقت خالم قبول کنه احساس میکنم شوهرم وخواهرش به احترام باباشون هیچی نگن ولی اومدن خالم اذیتشون کنه به جای مامانشون امده یا اگه بینشون شکر آب شه چی میشه ؟ کلا بد بینم به قضیه .خانواده شوهرم خیلی با ادب ویا فرهنگ ومظلوم اند ولی نمیدونم با این قضیه چی میشه پدرشوهرم میگه فقط تو میدونی وعمه یعنی خواهرش که اون مخالفت نداشته وبهم میگه خودم به بچه ها میگم تو هوامو داشته باشه بعدم شوهرم امد نتونستم چیزی بگم .

چکار کنم به نظرتون به خالم بگم جواب نه بده بچه هاشون خیلی حساس اند .؟؟؟ من گیر کردم این وسط .

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه اگه اینا ازدواج کنند وبین خالم وخواهرشوهرم اینا بحث پیش بیاد من این وسط گیرم 

اره خالم ۱۵ ساله شوهرش فوت شده وتا حالا ازدواج نکرده کاش این بارم جوابش نه باشه 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

اول بی اینکه هیچ کس بدونه ببین اصلا خاله ات قبول میکنه یانه بعد به شوهرت و بقیه بگین و برید خواستگاری 

یکهو قضیه رو رو میکنین خاله ات هم میگه من کلا ازدواج نمیکنم و آنوقت کل روابط قشنگ الان خراب میشه بعدش اگر نشه 

دیگه هیچ کس با دیگری راحت نیست پدر شوهرت فکر میکنه نپسندیدنش،خاله ات فکر میکنه بهش نظر دارن.خواهرشوهرت فکر میکنه هر  بار خاله ات رو میبینه ممکنه خاله ات بخواد بیاد جای مادرش رو بگیره.پسر خاله ات واسه شوهرت حس بد بگیره .خلاصه که بهتره خیلی دقیق همه چی رو بسنجی