کارتش رو میده اون مقداری که لازم دارم خرید میکنم میدم بهش
درعجیب ترین جای تاریخ ایستادهایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا نیشتن در ا دونیا دروشکا فقد گپ زئن ، گپِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿.
پس به نظر شما فعلا تو این مرحله بیشتر بش گیر ندم که پول بده؟ یه بار گفتم پول تو جیبی خونه بابام بیشتر از اینا بود.. گفت من ندارم اگه داشتم میدادم..ولی من همش شک دارم که بیشتر داشته باشه اما رو نکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهربان جان اگه فضولی نباشه میشه خواهش کنم بگی چقدره درامد همسرت که دو تومنش رو به تو میده؟ و با این دو تومن تو به همه چی میرسی یا باز یه سری خرجات با اونه؟
همین چیزا از الان ترس تو دلم انداخته چون قبل عقد همش میگفت ما مشکل مالی نخواهیم داشت و اینا..الانم اوضاع بازار بهم ریخته بعدم انتخاب خودم بوده شوهرم نمیتونم تو عقد بهمش بزنم اصلا ما تو خانوادمون طلاق و جدایی نداریم
ماهی ۵ یا ۶ تومن ماهیانه میده ک پس اندازع خودمه اصلا دست نمیزنم بهش
خرجم هرماه ک بخام لباس بخرم یا ارایشگاه یا وسیله ای یا لوازم ارایش و هرچیییی ریز و درشت باخودشه به غیر از خرج خوراک که فک کنم از پنج تومن بیشتر میشه هرماه تا هفت تومن میشه خودشم هیچ خرجی جز غذا و خوراک نداره 😂