2777
2789

سلام بچه ها دو روزه سقط کردم از ناراحتی هیچکار نمیتونم بکنم فقط کارم شده گریه بیاین بگین چکار کنم با این غم خیلی سخته کی خوب میشم؟

خوشحالیم فقط ۲ بود .واسش اسباب بازی خریده بودم واسه خودم لباس بارداری خریده بودم😭😭

چن وقت بود باردار بودی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سقط شد

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘

عزیزم غصه نخور بسپربه خدا که ایشالله دفعه دیگه باردارشدی صحیح وسالم بیاد بغلت❤️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
شش هفته

من پارسال ۱۳هفته یدونه سقط کردم خیلی اذیت شدم نگران نباش دباره باردارمیشی من الان دباره باردارم❤️

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (