2777
2789

به مشورتتون نیاز دارم هرکی راجب اینا میدونه بگه کدوم یکی بهتره موهام تا روشونمه چندماه پیشم مش کردم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون موهات مش داره و دکلره زده شده یا پروتویبن کن یا بوتاکس دو تاش خیلی خوبه اما قیمت پروتویبن مناسب ...

یکی بهم گفت نانو بوتاکس میکنم قیمتشم خیلی خوب گفت بهم

چون موهات مش داره و دکلره زده شده یا پروتویبن کن یا بوتاکس دو تاش خیلی خوبه اما قیمت پروتویبن مناسب ...

بوتاکس و پروتئین فرقش تو چیه من بیشتر صافتر باشه دوست دارم

بوتاکس و پروتئین فرقش تو چیه من بیشتر صافتر باشه دوست دارم

اسم موادهست یکی رو جعبه نوشته  بوتاکس مو ،یکی هم رو جعبه ش نوشته پروتویبن مو‌ هر دو برای موهای که آسیب دیدن باید استفاده بشه که جون بگیرن(البته برا موسالم هم میشه زد و تقویت کرد  )بیشتر بوتاکس چون قویتره برا موهایی که دیگه خیلی سوخته س استفاده میکنن هر دو احیا ۸۰ تا ۱۰۰ دارن و صافی ۵۰ درصد به مو میدن دوتاش خوبه