2777
2789

طلابخرفقط طلا

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

اگه جز طلا جواب دیگه ای هم دادن لایک کن منم لطفا 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم طلا بخر باید بلند مدت بخری نه ۱ الی ۲ ماهه دلار بخری ریسکه چیکار کنی خودمم دیگه رد دادم 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بگم طلا بخر باید بلند مدت بخری نه ۱ الی ۲ ماهه دلار بخری ریسکه چیکار کنی خودمم دیگه رد دادم 

هعی فکر کن ۶۰,میلیون پولی حساب نمیشه چون هیییچ کاری نمیشه کرد باهاش

(گلسا) 🌸
هعی فکر کن ۶۰,میلیون پولی حساب نمیشه چون هیییچ کاری نمیشه کرد باهاش

من با ۶۰ میلیون سال ۹۷ خونه خریدم مگه چندسال گذشته ۴ ساله چه خبره واقعا تو این ۴ سال .افغانستان و سوریه جنگ زده این شکلی نیست اقتصادش به ولله

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من با ۶۰ میلیون سال ۹۷ خونه خریدم مگه چندسال گذشته ۴ ساله چه خبره واقعا تو این ۴ سال .افغانستان و سو ...

خونه بالای دو میلیارد... خیلی خوبه ک اون دوران خریدین خدا رو شکر 

(گلسا) 🌸