الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا پشتو پناهش عزیز دلم به سلامتی تموم کنه سربازیشو .چون با داداشت خاطراتت بیشتره بیشتر عمرتو باهاش بودی و حس خواهرانگیت قویه گلم
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
خدا پشتو پناهش عزیز دلم به سلامتی تموم کنه سربازیشو .چون با داداشت خاطراتت بیشتره بیشتر عمرتو باهاش ...
اره واقعا همیشه باهم عکس مینداختیم تموم عکس های من یا با داداشمه یا با پسر داییم همیشه با هم دعوا میکردیم تو خونه از من کینه به دل نمیگرفت ولی اگه خواهرام بش میگفتن برو کنار ۵ ماه با اونا قهر میشد الانم اینجوریه