2777
2789
عنوان

اونایی که دارین جهاز میخرین بیاین دردودل با این قیمتا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم ۳ساله اما اینو فهمیدم اگه بخوارشو رو برای تمیزکردن مبل میخوای بهتره نخری چون استفاده نمیشه.تاحالا پلوپز سرخ کن استفاده نکردم.فقط گوشتکوب برقی خیلی خوب و کاراست اگه همراه خردکن و رنده کن باشه. همون خردکنش کار چرخ گوشتم انجام میده اگه تبلیغ شبکه تماشارو ببینی میفهمی.واقعا جاروشارژی هم خیلی واجب نیست وهمچنین اسنک ساز.من اسنک سازو شاید۳دفعه استفاده کردم.بجای مایکروفرهم یه آون توستر معمولی بگیر.الان ک همه جا کولر هس پنکه نیازنیس.من همه اینارودارم اما خواهرانه میگم واجب نیستن اوناکه گفتم.

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من ۶ تیکه بزرگ رو شوهرم گرفته ولی بازم بقیه ش سختمه 

گلم وقتی ۶ تیکشو گرفته خودت بقیشو با وام ازدواج بگیر...وامتو خرج کردی؟؟

من یخچالمو ساده گرفتم چون خودم خواستم‌بگیرم...دیگه ساید و اینا نگرفتم

واااا مگه با سیر تا پیاز جهیزیه رو بخرین  چقد سختمیگیرین  من چرا فقط ضروریا رو خریدم پس& ...

عزیزم منم ادم سخت گیر و پرتوقعی نیستم 

چیزای غیرضروری هم نخریدم 

اما خییییلی گرونه همین چیزای لازم هم 

یه سرویس پلاسکو که واجبه چرا باید ۵ تومن دربیاد؟ یه دست قابلمه ۴ تومن به بالا 

عزیزم منم ادم سخت گیر و پرتوقعی نیستم  چیزای غیرضروری هم نخریدم  اما خییییلی گرونه همین ...

اسی من رفتم یه قابلمه بزرگ واسه مهمون بخرم جنسش استیل بود گفت ۴ میلیون پونصد🥴

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
قاشق نخریدی؟ کارد آشپزخانه چی؟ میوه خوری؟ سفره نخریدی؟ متری دویست سیصد تومنه. حالا من ده ساله ازدوا ...

گفتم که فقط ضروریا رو خریدم طبیعتا سفره و قاشق هم جزعشون هست 

منظورم اینه که بعضیا خیلی توی لوازم برقی سخت میگیرن خیلی دنبال دکوری و فلان سرویس چینی و فلان مارک ارکوپال میرن که اصلا نیاز نیس اطرافم دیدم که میگم طرف هی میناله ندارم کم اوردم بعد میبینی نصف جهیزیه ش وسایل اضافیه 

هر چیز که نیازتون بود بخرید بقیه چیزارو تو زندگی کم کم‌بخرید 

نمیدونم چرا بعضی فکر میکنن باید انقدی جهیزیه بخرن که تا ۱۰ سال اول زندگی توی خونه خودشون نیازی به خرید هیچی نداشته باشن😐 

تو رو خدا اینکارو نکنید قحطی که نیومده که از روز اول باید همه چیو کامل کنید حالا واجبا رو بخرید اونایی که توی اولویتتونن بعده هم رفتین سر زندگی تجربه تون بیشتر میشه و میفهمین چه چیزایی نیاز دارید با پول شوهرتون برید بخرید

مگه پدر مادراتون گناه کردن  که مواد خوراکی تا چندسالتونم براتون تهیه کنن

بنظر من دخترایی که صفر تا صد میخرن فکر میکنن عزیز میشن پیش شوهر و از گل نازکتر بهشون نمیگه ولی اشتباه میکنن همچین دخترایی بیشتر مورد بی محبتی قرار میگرن چون شوهراشون برا آسایش زنشون توی زندگی سختی نکشیدن و حاضر بخور بودن ،مرد هرچه بیشتر تحت فشار قرار بگیره بیشتر قدر زنشو میدونه

البته از تحت فشار منظورم اون تحت فشار که چیز الکی و غیر واجب ازش بخاید نیست منظورم اینه که ازش خواسته معقول داشته باشید که یه تکون بیشتری به خودش بده بخاطرتون ک بدونه ارزشتون بالاست براشون

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
عزیزم منم ادم سخت گیر و پرتوقعی نیستم  چیزای غیرضروری هم نخریدم  اما خییییلی گرونه همین ...

خب سرویس پلاسکو رو کامل برنداز مثلا من فقط هشت یا نه تیکه شو برداشتم یاورت میشه؟؟؟؟ 

گفتم که فقط ضروریا رو خریدم طبیعتا سفره و قاشق هم جزعشون هست  منظورم اینه که بعضیا خیلی توی لو ...

آره این که خداییش حرف درستیه اضافی آدم نخره بهتره، جارو شارژی و بخارشو سرخ کن اسنک ساز اینا بدرد نمیخورن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺