2777
2789
عنوان

اونایی که دارین جهاز میخرین بیاین دردودل با این قیمتا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 220 پست
من ازدواج کردم ۳ساله اما اینو فهمیدم اگه بخوارشو رو برای تمیزکردن مبل میخوای بهتره نخری چون استفاده ...

من هیچ کدوم از اینهارو نخریدم عزیزم

از برقیا فقط جاروبرقی و اتوبخار مارک خوب گرفتم و واسه اشپزخونه هم گوشتکوب برقی  و چایساز و غذاساز همه کاره

من ازدواج کردم ۳ساله اما اینو فهمیدم اگه بخوارشو رو برای تمیزکردن مبل میخوای بهتره نخری چون استفاده ...

راستی سرویس پلاستیک بااون همه آت وآشغال هم لازم نیست.فقط چنتا آبکش لگن و یه چهارپایه لازم داری که بخری.اورانوس خیلی خوبه و اگه کامل بگیرین دیگه پاسماوری هم نمیخواین

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این که خداییش حرف درستیه اضافی آدم نخره بهتره، جارو شارژی و بخارشو سرخ کن اسنک ساز اینا بدرد نمی ...

من هیچ کدوم اینایی که گفتی رو نخریدم 😐

خب همین چهار قلم که شما گفتی الان فک کنم ی 50 تومنی بشه

من هیچ کدوم از اینهارو نخریدم عزیزم از برقیا فقط جاروبرقی و اتوبخار مارک خوب گرفتم و واسه اشپزخونه ...

واقعا خیلی خوب کاری کردی👍🏻👌🏻

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من هیچ کدوم اینایی که گفتی رو نخریدم 😐 خب همین چهار قلم که شما گفتی الان فک کنم ی 50 تومنی بشه

ایول، آخه اصلا بدرد نمیخورن، منم که خریدم ده سال پیش ازدواج کردم ،اصلا نمی‌دونستم الان طبق تجربه ای که بدست آوردم می‌دونم لازم نیستن واقعا

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اسی من رفتم یه قابلمه بزرگ واسه مهمون بخرم جنسش استیل بود گفت ۴ میلیون پونصد🥴

عجیب نیس اصلا 

همین امروز بازاربودم چایسازی که چهار پنج ماه پیش یک و خورده ای بود ۳ تومن شده بود

بخدا منم ادم پرتوقعی نیستم هرچیزی که دیدمم نگرفتم فقط هرچی دیدم لازمه رو جنس بهتر گرفتم اما داغونم د ...

حالا چرا داغونی ،بیکاری به خودت حرص میدی هر چی تونستی بخر نتونستی نخر ،بخدا دنیا ارزش این حرص خوردن و حال بدو نداره ،چند سال میگذره میبینی سر چیزایی که حرص خوردی یا شکسته با خراب شده ،دور از جونت میگی چفدرر حماقت کرون سر ابن چیرا حرص خورون ،قبول کن الان سر  این حرص میخوری که چیزی کم نداشته باشی ی وقت کسب چیزی نگه ،جهاز های الان بیشتر چشمو هم چشمی تا وسیله ی زندگی این خانه وسیله برقی و ظرف و رخت خواب به چه دردی میخوره آخه 

راستی سرویس پلاستیک بااون همه آت وآشغال هم لازم نیست.فقط چنتا آبکش لگن و یه چهارپایه لازم داری که بخ ...

راستی نهارخوری هم یه کوچیک ۴نفره بگیری کافیه اگه خیلی دوست داری.وگرنه اونم واجب نیس باخونه های کوچیک الآن 

نمیدونم چرا بعضی فکر میکنن باید انقدی جهیزیه بخرن که تا ۱۰ سال اول زندگی توی خونه خودشون نیازی به خر ...

عزیزم هیشکی از وسایل غیرضروری حرف نزد 

همون چندتیکه وسیله ضروری خداتومن شده یه دست ارکوپال یک تومن یک کتری قوری یک تومن سفره متری دویست تومن پارچ و لیوان بلور ایرانی دویست تومن سرویس پلاسکو سه چهار تومن و ....

عجیب نیس اصلا  همین امروز بازاربودم چایسازی که چهار پنج ماه پیش یک و خورده ای بود ۳ تومن شده ب ...

وای چه خبره،حالا گرونی شده ولی کاسبا هم خیلیاشون از آب گل آلود ماهی میگیرن، من رفتم قندون بگیرم تو بازار چرخیدم تو یه پاساژ یه مغازه میداد همون مدل رو ۳۵۰ یکی میداد۲۹۰, آخه انصاف کجا رفته

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خب سرویس پلاسکو رو کامل برنداز مثلا من فقط هشت یا نه تیکه شو برداشتم یاورت میشه؟؟؟؟ 

منم کاملشو برنداشتم فکر کنم چون بانکه واسه حبوبات و ادویه زیاد برداشتم یا دوتا سطل زباله برداشتم هم واسه حمام هم اشپزخونه و ... اینقدر زیاد شد

منم کاملشو برنداشتم فکر کنم چون بانکه واسه حبوبات و ادویه زیاد برداشتم یا دوتا سطل زباله برداشتم هم ...

همون بانکه های ادویه و حبوبات میدونی چقدر گرونن 

مگه سرویس اورانوست برا ادویه نداره؟؟؟