2777
2789
عنوان

دعوای همسایمون

191 بازدید | 8 پست

من وقتی چیزی ذهنمو خیلی درگیر کنه مینویسم

همسایه کناریمون چند وقته بیشتر اوقات باشوهرش دعواشون میشه ،امشب خیلی بد دعواکردن با صدای بلند 

وفحش های رکیک واینا وخانمه همش میگفت طلاق اینا 

حالا بنظرتون من باخانمه صحبت کنم چون رابطمون خوبه نه که خیلی صمیمی باشیم ولی فکر میکنم بتونم تاثیر بذارم

یکمم قبلن از زندگیش بهم گفته 

(میخام بهش پیشنهاد بدم برن یه مشاور خوب که میشناسم)

راستی یه دختر هم دارن که همش صدای گریش میاد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من حتی اگر صمیمی هم باشم بدم میاد همسایه نصیحتم کنه 

اگر خودش عنوان کرد شما هم مشاور معرفی کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

تا کسی ازت راهنمایی و کمک نخواسته شما حرفی نزن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تا کسی ازت راهنمایی و کمک نخواسته شما حرفی نزن

خودم همینو فکر میکنم  ودوست ندارم حرفی بزنم بهش ولی دلم خیلی واسه دخترش میسوزه 

یکسره گریه میکنه

خانمه هم چنبار از مشکلاتش گفته همینجوری 

ولی میدونم کلن سیاست نداره 

خیلی فحش میده به شوهرش

خودم همینو فکر میکنم  ودوست ندارم حرفی بزنم بهش ولی دلم خیلی واسه دخترش میسوزه  یکسره گری ...

بزار هر موقع خودش شروع کرد شما راهنماییش کن.پیشنهاد بده بره مشاور.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷