2777
2789
عنوان

خیلی داغونم😔دلم میخواد بمیرمم

307 بازدید | 44 پست

امشب دلار شده ۵۳هزارتومن عصاب منم سر بی پولیا خورده این دلار روز ب روز بالاتر میره🥺

دمه عیدو هیچی پول نداریم شوهرمم سرویس ی شرکته ماهی ۳تومن بیشتر بش نمیدن اسنپم کار مینه وقتای ازاد ولی همش خرج ماشینمون میشه هفته ایی نیست ک این ماشین خراب نشه خرید عیدم ندارم چند ماهه مامان بابامو ندیدم باید عید برم ی شهر دیگه ببینمشون کلی هم قسط بدهکاریم دلم میخواد بمیرم یعنی میشه منم طعم اسایشو بکشم خیلی داغونم از بس حرسو جوش میخورم ۲کیلو کم کردمه چرا من نمیمیرم اخه خدااا

چه لزومی داره واسه عید خرید کنید خب اعصابتون که مهم تره ارامش مهم تره. همون قبلی هارو بپوشین چی میشه مگه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

لعنت به این دنیا که همش سختی و درد نصیب ما میشه💔

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تو بدتر خواهر قسطممون عقب افتاده پیامک میاد از بانک پول نداریم دم عیدی ...یخچال خالی

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

همسر من میگه آفریده شده ، تا کار کنه واسه اسایش پولدارا، و هر وقتم نیاز نباشه واسه پولداران کار کنه خود به خود خواهد مرد 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳

همه همینطوریم منم شهر غریبم عید میخواستیم بریم شهر خودمون ولی انقد ماشینمون خراب شده نمیتونیم لباس بگیریم چ برسع بریم شهرمون ۱۷میلبون فقط خرج ماشینمون شده‌..نمیتونیم چطور درش بیاریم

چه لزومی داره واسه عید خرید کنید خب اعصابتون که مهم تره ارامش مهم تره. همون قبلی هارو بپوشین چی میشه ...

قبلی ها همشون کهنه و رنگ پریدن فک و فامیل منم همه از دماغ فیل افتادن عاشق اینن ک یکیو ببینن کم اورده میشنن دور هم مسخرش میکنن

چه لزومی داره واسه عید خرید کنید خب اعصابتون که مهم تره ارامش مهم تره. همون قبلی هارو بپوشین چی میشه ...

قبلیا کهنه شدن 

دیگه سالی یه بار دلخوشی و  خرید لباس و آجیل حق همه ست

بچه ها نخندینا💔.....
قبلی ها همشون کهنه و رنگ پریدن فک و فامیل منم همه از دماغ فیل افتادن عاشق اینن ک یکیو ببینن کم اورده ...

به یه ورت بگیر . خوشت میاد خرج دوا درمون بدی خای نکرده. ول کن حرف مردم رو بزار مسخره کنند گناهتونو بشورن

مگه یادتون نیست یه مسئول اومد گفت باید عادت کنید یه وعده غذا در روز بخورید،،،احتمالا خودش همش روزه بوده 

من از تو بدتر خواهر قسطممون عقب افتاده پیامک میاد از بانک پول نداریم دم عیدی ...یخچال خالی

منم همینطورم بخدا دیروز ضمانت وام ازدواجمون زنگ زده ب بابام ک قسط دومادت عقب افتاده حساب منو مسدود کردن کلی داغونم بابام بنده خداهم نداره ک کمکون کنه خانواده شوهرمم بسکه کمکون کردن دیگه بریدن اوناهم گفتن خودتون بفکر خودتون باشبن ما دوتا دیگه پسر مجرد داریم باید بفکر اونا باشبم

قبلیا کهنه شدن  دیگه سالی یه بار دلخوشی و  خرید لباس و آجیل حق همه ست

من چندتومن شوهرم داده بود بهم واس خرید ولی دیدم اصلا خرید تو این شرایط کار عاقلانه نیست رفتم همشو پارسیان خریدم. همون قبلیارو میپوشم اتفاقا میگن چه زن قانعی هست و الگو میشم😎😁😂😂

مگه یادتون نیست یه مسئول اومد گفت باید عادت کنید یه وعده غذا در روز بخورید،،،احتمالا خودش همش روزه ب ...

بمیرم برای خودش و خانواده الهی