2777
2789

سلام بچه ها 

لطفا بخونین بگین حق با کیه

از قبل تایپ کردم 

مرسی 💕🙏🏻

بچه ها من ۴ ماهه عقد کردم

دیشب خانواده همسرم، شام مهمان ما بودن.

قبل از اینکه برسن، من داشتم شالم رو اتو میکردم که زنگ زدن

مامانم و بابام رفتن حیاط برای استقبال. 

تا اینکه دیدم همسرم تند تند  اومد با عصبانیت اتو رو از برق کشید گفت بدو، بدو، برو سلام کن

منم گفتم دارم میام دیگه.

ولی گوش نکرد. 

خلاصه قبل از اینکه داخل هال بشن من رفتم ولی دیگه نتونستم برم ورودی و حیاط ..

کل مدت مهمونی هم تو قیافه بود. 

امروز هم میگه تو که میدونستی مامانم زانوش درد میکنه باید براشون بالش میاوردی تا کنار پاشون بذارن

بقیه شو الان می ذارم

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بقیشم نزاری فهمیدم . بچه ننه هست

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

پدربزرگ من ۹۰ سالشونه 

چون نمیتونن تخمه بشکنن، من براشون یکم شکستم  .

حالا همسرم میگه چرا تعارف نزدی به مادرم که براتون میوه پوست بگیرم؟ 

و اینکه میگه اگر میخوای عزیز بمونی تو خانواده ما به اینا توجه کن

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیشم نزاری فهمیدم . بچه ننه هست

خب من چیکار کنم حالا

لطفا بقیه شو هم بخون 

از اونا هستن ک احترام میخان 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست