2777
2789

وای آهنگ های مرتضی پاشایی همیشه پلی بود تو اتاقمون 

همیشه یکی ساعت چهار صبح بیدار می‌شد به نظافت و به خودش رسیدن 

همیشه ی نوار بهداشتی تو سرویس جا می موند و هرسری جیغ یکی درمیومد

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب  همه اولش سختشونه بعد بهتر میشی  منم وابسته بودم ب خانواده

دعا کنید بشه

سختیشم تحمل میکنم😓

فقط بشه

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

یکی میخواست بره سرقرار ده نفر ساپورتش می کردیم و از لباس گرفته تا لوازم آرایش بهش امدادرسانی می کردیم 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

یادمه چند نفر بودیم رفتیم جمهوری دنبال کاری سر ظهر به بدبختی یه فلافلی پیدا کردیم بعد داشتیم سر قیمت چونه می‌زدیم 

خلاصه سفارش دادیم فلافل با ی نوشابه خانواده 

اومدیم حساب کنیم نگو مغازه دار روبرو جزو بحث مارو دیده خودش حساب کرده

دعا کنید بشه سختیشم تحمل میکنم😓 فقط بشه

الهی آمین❤️

یکی میخواست بره سرقرار ده نفر ساپورتش می کردیم و از لباس گرفته تا لوازم آرایش بهش امدادرسانی می کردی ...

وااایی ...بغل دانشگامون کافس...روز ولنتاین باورت میشه حراست دانشگاه اومده به هزار بدبختی جیم زدیم...

حیف تو دانشگاه پسر نداریم    

همعین حیف هم نشد الان دیگه مثل اونموقع ها نیست 

یه بار دانشگاه رفته بودم چندتا دختر و پسر رو دیدم پسره انقدر به دختره تیکه انداخت و مسخرش کرد اکیپ بودن

دختره هم هی خودشو میچسبوند و کلی ناز پسره رو می‌کشید

دوره ما پسرا پروژه های مارو انجام میدادن تازه منت هم سرشون داشتیم خیلی مودب بودن سرمون غیرتی هم میشدنا 🤭 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
وااایی ...بغل دانشگامون کافس...روز ولنتاین باورت میشه حراست دانشگاه اومده به هزار بدبختی جیم زدیم...

🤣🤣🤣🤣🤣چه ضدحالی 

یه بار یه استادی حضور تو کلاس خیلی براش مطرح بود ،بعد لیست اسامی رو خوند برای حضور زدن،اسم منو جا انداخت،گفنم استاد این منو جا انداختی،یه نگاه به لیست انداخت و گفت کجایی،چرا پیدات نمی کنم ؟؟؟و من با نهایت اعتماد به نفس و رسا ترین صدای ممکن گفتم همونجا زیر آقای فلانی هستم .....     اون لحظه خودم😰.         

استاد🙄

آقای فلانی😁

بقیه بچه ها🤣

گاوم،نه؟🐄

یه بار یه استادی حضور تو کلاس خیلی براش مطرح بود ،بعد لیست اسامی رو خوند برای حضور زدن،اسم منو جا ان ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهی آمین❤️

فداتبشم من مهربون

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉