2777
2789
عنوان

خون دماغ پسرم

694 بازدید | 20 پست

سلام پسرم نزدیک یه سال خون دماغ میشه از یا سوراخ بینی قبلاً ماهی یه دفعه بود الان جدیدن هفته ای یه بار شد دکتر پماد داد زدم این دفعه از اونیکس سوراخ بینیش خون اومد اصلا سابقه نداشت از اونیکس سوراخ بینیش خون بیاد  آزمایش خون دادم دکتر میگه هیچی نیست ولی من خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم خواهر زادم مریضه ۲ روزه خون دماغ میشه دارم دق‌میکنم اصلا زندگیم تیره و تار شده

اونم ازمایش خون داد دکتر گفت اوکیه مشکلی نیست

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

پسر منم حدودا ۲ سال زیاد این اتفاق براش میفتاد 

دکتر هم می بردم و مشکلی میگفت نداره 

فقط با پماد می گفت چرب کن 

الانم با اینکه ۱۳ سالشه اگه هوا آلوده بشه یا بینیش خشک بشه سریع خون دماغ میشه حتی تو خواب 

اره طفلک من و خواهرم هیچ کدوم تا حالا خون دماغ نشدیم خیلی ترسیدیم

عزیزم ترس نداره بچه ای که سرما میخوره یه تعدادشون خون دماغ میشن از سرما خوردگی برادر منم همیشه سرما میخوره خون دماغ میشه چند روزم ولی ما هیچ کدوم اینطور نیستیم نگران نباش تو گوگل هم برای میزنه خون دماغ در سرماخوردگی عادیه 

عزیزم ترس نداره بچه ای که سرما میخوره یه تعدادشون خون دماغ میشن از سرما خوردگی برادر منم همیشه سرما ...

فدات شم مرسی از پیامت 

اخه ۷ سالشه تا حاالا نمیشد

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...