2777
2789

خانوما یه راهنمایی میخوام ازتون

من چند سالی یه خانومی میومد خونه ام، برای نظافت و کارم کمکم میکرد اما متاسفانه الان که سر بچه دوم باردارم سخته برام کار کردن این خانوم بیمار شدن و دیگه نمیان ، توی این شرایط یکی از بستگان خیلی نزدیکم بهم گفته خودش میاد کارمو انجام میده و اینجوری من اون هزینه رو به ایشون پرداخت کنم چون نیاز دستشون تنگه و البته اینم بگم که من خودم بخاطر شرایطی که دارن هر زمان تونستم بهشون کمک کردم ولی الان برام خیلی سخته بخوام ازش بیاد نظافت خونه ام رو انجام بده و بخوام مثل نظافت چی بهش پول بدم از طرفی هم نمیدونم شایدم واقعا این پول کمک حالشون باشه واقعا موندم چیکار کنم …؟!🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

شما باشید چیکار میکنید؟؟؟ 

ضمنن خواسته همسرم متوجه نشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

وقتی خودش خواسته چه اشکال داره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میدونی ب این پول احتیاج داره بزار بیاد گناه داره،  

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

اگه بخاطر آشنا بودم ملاحظه کم کاریشو نکنی و خوب کار کنه بنطرم ایرادی نداره بیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اگه خودش خواسته قبول کنید اون به‌این پول احتیاج داشته  که پیشنهادداده .یادش بخیر سال ها پیش ما به کمک یه عزیزی نیاز داشتیم و میدونستیم اونم به این پول احتیاج داره اما نمیدونستیم اگه بهش بگیم چه واکنشی میده بالاخره باکلی مقدمه چینی  بهش گفتم چقدر خوشحال شد ....

شما که نمیتونید ب شوهرتون دروغ بگید دلیل مخالفتش باشوهرتون چیه بنظرم هیچ ایرادی نداره 

آخه بستگان نزدیکمه و براش شرام داره همسرم بدونه 

برای منم سخته 

البته میتونم یجوری بخوام بیاد که همسرم متوجه نشه این خانوم کیه چون خانوم قبلی هم شریطش این بود که زمانی که همسرم خونه نیست بیاد که برای منم اوکی بود الانم برای همسرم جا افتاده دیگه صبح تا ظهر که محل کارشه میگم بیاد 

شاید به قول شما دروغ یا پنهان کاری باشه ولی فکر میکنم بخاطر مصلحت و آبرو ایرادی نداره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
اگر تهراني بگو بياد پيش من؛ نه شوهرت مي فهمه نه تو توي اجباري منم كه لازم دارم شديد 😂

نه واقعا ایشون اینجوری نیستن که کار خونه کنن فقط چون منم گفته میام اونم در صورتی که هیچ کس ندونه  خیلی آبرومنده

میشه بپرسم ماهانه چقد بهش میدی وچ کارهایی رو واستون انجام میده؟

به خانوم قبلی ماهی ۳ تومن میدادم ۳ روز در هفته میومد هر جلسه هم حدودا ۳-۴ ساعت کار داشت ،،، نظافت کلی خونه مثل شستن حموم ها توالت ، گردگیری و جارو ، تی ، شستن تراس ها و تمیز کاری آشپزخونه و مطبخ و اتاق ها خلاصه توی خونه من همیشه کار زیاد هست