2777
2789
عنوان

چجوری خودمو دوست داشته باشم؟

108 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من واقعا دارم اذیت میشم وقتی میرم تو اینه خودمو نگاه میکنم حس بدی دست میده اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین اینم بگم که زشت نیستم

یعنی قبلا اعتماد بنفسم خوب بود

از وقتی میرم دانشگاه کلا اعتماد بنفسم صفر شده 

احساس میکنم قیافه م عوض شده دیگه اون معصومیت و گیرایی رو نداره

نمیدونم میگیرید چی میگم یانه 

ولی همه اینا از ذهن ادمه نه صرفا مشکل ظاهری

مثل افسردگی.

شما راه کار یا تجربه ی مشابهی دارید بهم بگید؟

من واقعا خیلی به کمک نیاز دارم گاهی وقتا به مرگ هم فکر میکنم 

ببخشید اگه زیاد شد

خودت داری میگی افسردگی 

باید درمان شه 

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨

رو شخصییت کار کن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی رو روش کار کن سعی‌کن ریشه یابی کنی و حلش کنی 

یه کاغذ بردار ،زن ایده الی که تو ذهنت هست رو متصور شود و همه ویژگی های ریز و‌جز شو بنویس 

بعد نگاه کن ببین چطور خودتو میتونی بهش نزدیک کنی 

اخه مگه چاره ی دیگه ای جز  قبول کردن خود واقعیت داری الان ما هر چقدر نظر بدیم تو قیافه و تلقین ...

پذیرفتم 

اصلا به اینه نگاه نمیکنم به شدت درونگرا شدم این مدت