2777
2789
سلام عزیزم منم به اختلال بلع دچار شدم چندبار در زندگیم و هربارش زمانی بوده که اظطراب شدیدی داشتم و ح ...

عزیزم این مشکلات با قرص خوب نمیشه منم مشکل شمارو داشتم اسم این بیماری ام تی دی هست همش فکر میکنی داخل گلوت چیزی گیر کرده اما واقعا چیزی نیست من خودم کلی دکتر رفتم همشونم گفتن هیچی نیست یک مشت قرص دادن آخر رفتم گفتار درمانی حیطه بلع کامل خوب شدم خدا خیر کسی رو بده که گفت برو گفتار درمانی از بعد کروناهم زیاد شده الحمدالله الان یکسال میگذره برگشت نداشته.

خداروشکر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مشکلات با قرص خوب نمیشه منم مشکل شمارو داشتم اسم این بیماری ام تی دی هست همش فکر میکنی داخ ...

آخه فكر كنم مشكل شما فرق داره من فكر نمي كنم چيزي تو گلوم گير كرده من موقع بلع مشكل دارم يعني موقع بلع احساس مي كنم لقمه مي چسبه بايد آب بخورم روش سريع ولي تايم عادي حس نمي كنم چيزي تو گلومه خدا رو شكر