2777
2789
عزیزم من هستم با همین علائم شروع شد اول یک دونه برنج گیر کرد توی گلوم اصلا بدنم قفل میکرد از ترس&nb ...

☹😐☹

چند نفر  گفتن بخاطر استرس ایناس ولی نمیدونم برای من،استرس باعث این اختلال شده یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دکتری که از المان امد چی هست عزیزم  ادرس یا شماره اش رو دارید؟ خیلی این اختلال بلع عذابم ...

ایشان برگشتند و الان تو به کشور دیگه هستند که من تو تلگرام لهشون پیام دادم گفتند براشون مقدور نیست از راه دور طبابت کنند و از دکترهای دیگه کمک بگیرم

بله پدر من حدود سه سال طول کشید تا بهتر شد ، اولش طوری بود که هرچی می‌خورد بااااید میکس میشد، تا دوس ...

عزیزم چه قرص هایی خوردن

منم از ترش کردن این اختلال رو گرفتم 

ناز جان سلام خوبین عزیزم گفتین ۴ ساله اختلال بلع داشتین چیشد بلاخره دکتر رفتین درمان شدی عزیزم ؟

سلام عزیزدلم 

اگر شخصی که درگیر اختلال بلع هست به خودش کمک کنه بله خیلی خیلی خوب میشه 

ولی متاسفانه مورد من چون تایم خیلی زیادی درگیرش بودم که ببینم مشکل از کجا هست زمان برد و هنوز درگیر درمان هستم🌸

ان شاالله که خداوند همه بیمارها رو شفا بده🙏

من دچار اختلال بلع هستم  همه ازمایش ها و عکس برداری ها گفتن شما مشکل جسمی ندارید  این مش ...

منم اینجوری شدم چن وقت خیلی رنج میبرم چون هیچکس من درک نمیکنه خاستم بپرسم شما خوب شدین ؟؟؟

منم اینجوری شدم چن وقت خیلی رنج میبرم چون هیچکس من درک نمیکنه خاستم بپرسم شما خوب شدین ؟؟؟

سلام عزیزم منم به اختلال بلع دچار شدم چندبار در زندگیم و هربارش زمانی بوده که اظطراب شدیدی داشتم و حتی اب دهنمو میترسم وقتی این اختلالو دارم قورت بدم و وقتی به خانواده کفتم برای همه عجیب بود و به قول شما کسی درک نکرد ولی رفتم روانپزشک و مشکل از اظطراب بالا بود که قرص میدن حل میشه نگران نباشید فقط برید دکتر روانپزشک و سعس کنید اظطرابتون رو کنترل کنید من خودم الان دوباره دچارش شدم متاسفانه و انگاری باید دوباره برم روانپزشک