2777
2789

سلام دوستان من تازه رفتم کارآموزی تو یه شرکت

و دوست دارم تجربه های شما رو تو محیط اداری بشنوم

در مورد رفتار با همکاران و رئیس تون

کارایی که باعث پیشرفت میشن تو محیط کاری

کارایی که اگه برگردید عقب انجام نمیدین 

و  کلا تجربه ارزشمند شما🙂🙏🧡

ممنون میشم اگر بگین🌹🌹

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

زیادباکسی همصحبت نشو

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باهمه محترمانه رفتار کن و کاملا سرسنگین. هیچ وقت با مردا شوخی نکن.

من کلا کم صحبتم و حرف خاصی با همکارام ندارم بزنم

ولی چند بار بهم گفتن مظلوم و فلان و.. در صورتی که فقط نمیخوام بیشتر از بحث کاری حرف بزنم

میگم این موضوع باعث نشه فکر کنن بی دست و پام😂 یا ازم سواستفاده کنن

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
ده ساله سرکارم از من به تو نصیحت هرگز با همکارات صمیمی نشو...فقط در حد کار و با احترام برخورد کن...

ممنونم 

من کلا کم صحبتم و حرف خاصی با همکارام ندارم بزنم ولی چند بار بهم گفتن مظلوم و فلان و.. در صورتی که ...

بااعتمادبه نفس باش ولی کم حرف

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
من کلا کم صحبتم و حرف خاصی با همکارام ندارم بزنم ولی چند بار بهم گفتن مظلوم و فلان و.. در صورتی که ...

بذار بگن من برگردم عقب سر ی سال دیگ شوخی نمیکنم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

رفتارت رسمی و محترمانه و درعین حال فروتن باشه تا دلشون بخواد یه چیزی یادت بدن هیچوقت حرف نبر و بیار حتی اگر جلوت از یکی از همکارا حرف زدن سکوت کن مگر اینکه بخوای خوبیشون بگی  و نهایتا تمام سعیتو بکن تا ثابت کنی اهل کاری و دوست داری یاد بگیری 

بذار بگن من برگردم عقب سر ی سال دیگ شوخی نمیکنم

آها چشم مرسی 🧡

رفتارت رسمی و محترمانه و درعین حال فروتن باشه تا دلشون بخواد یه چیزی یادت بدن هیچوقت حرف نبر و بیار ...

وای مرسی واقعا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧡