2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوسال هنوزم درحال تغییره

من ده ماهه عمل کردم خیلی کم پیش میاد مثلا ماهی یبار ورمش کلا بخوابه همش ورمع

نوک بینیت کی ورمش خوابید؟

و اینکه بینیت گوشتی بود؟

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟
من ده ماهه عمل کردم خیلی کم پیش میاد مثلا ماهی یبار ورمش کلا بخوابه همش ورمع نوک بینیت کی ورمش خواب ...

بینیم گووووشتی بود. از ساعت 6 صبح تا 9 صبح برمیگرده سایز اصلیش لامصب😅😅😅😅ولی بعد کوچیک میشه.. وقتی سرما میخورم که کلا محو میشه🤣

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
بینیم گووووشتی بود. از ساعت 6 صبح تا 9 صبح برمیگرده سایز اصلیش لامصب😅😅😅😅ولی بعد کوچیک میشه.. وقت ...

از منم گوشتی بود بنظرت امید داشته باشم خیلی دیگه تغییر کنه؟

نوکش خیلی بزرگه 

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟
کلا بعد یکسال نرمال شد 

بعد یکسال باز هم ورمش کمتر از چیزی که بود شد؟یا دیگه نه

از منم گوشتی بود بنظرت امید داشته باشم خیلی دیگه تغییر کنه؟ نوکش خیلی بزرگه 

نوک خیلی تغییر میکنه... مال من قشنگ نصف شد نسبت به یکسال قبل... قبلا پهن بود الان قلمی شده

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
نوک خیلی تغییر میکنه... مال من قشنگ نصف شد نسبت به یکسال قبل... قبلا پهن بود الان قلمی شده

اها مرسی عزیزم😍💙

عه خداروشکر حدود نه ماهه عمل کردم دو ماه پیش خیلی ورمش کم شده بود الان چند وقتیه دوباره ورم کرده خیلی استرس میگیرم ک نکنه همینجور بمونه 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.