2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانش چجوریه؟اثر داشته؟

چون طلسما خیلی سنگین بودن خودم با این که خیلی سعی کردم درمان بشم نشد و تا مرز جنون و حتی مردن رسیدم سخت ترین روزارو گذروندم انگار جهنم خدا رو تو این دنیا دنیا به چشم دیدم

الان نزدیک به یک ساله به یه سید مراجعه میکنم هر بیست و یک روز و الان ۵۰ درصد بهتر شدم

آره چون دیدم کسی رو که جادو شده بود و در نظر خواستگاراش در عین زیبایی زشت میومد

خیلی دوست دارم بدونم اینایی که طلسم میکنن چجوری اینکارو یادگرفتن البته که یه ساداتی رو میشناختم که ناسلامتی جدش یکی از چهارده معصوم بود و اینا جادو جنبل و فالگیری و این داستانا رو داشتن. از روی یه سری کتابهای عتیقه هم اینکارارو میکرد. آشنا و همسایه خالم اینا بود.

ولی بنظرم پیش هیچ فالگیر و جادوگری نرین سراغشم نگیرین. 

اگر دروغ و فیک باشه که سرتون کلاه رفته.

اگرم واقعی باشه ممکنه ازتون سواستفاده بشه. خیلی وقتها برای زندگی های نکبت بار خودشون قربانی نیاز دارن و با طلسم زندگی شمارو هم گرفتار کنن جوری که نفهمید از کجا خوردین.

اعتمادی نیست کلا.

چون طلسما خیلی سنگین بودن خودم با این که خیلی سعی کردم درمان بشم نشد و تا مرز جنون و حتی مردن رسیدم ...

خداروشکر

کسی ک همش بد میارع و ب خواسته هاش با وجود تلاش نمیرسع.الکی اعصابش خرابه.تو خونه همش بحث باشه.و...ممکنه بخاطر این‌مسایل باشع؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
ببین طلسم جذب چیزیه که ازبچه تا پیرترین ادم جذبت میشن    مثلا دیدی میگن طرف مهره مار داره ...

از دعا نویس گرفتی؟منم میخوام🥲

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
خداروشکر کسی ک همش بد میارع و ب خواسته هاش با وجود تلاش نمیرسع.الکی اعصابش خرابه.تو خونه همش بحث با ...

اره امکانش است۱_ جادو شده باشید یا ۲_چشم زخمی شده باشید که اثرش ماندگار شده یا ۳_تو خونتون جن وجود داره یا ۴_اگر برای یه نفر تنها این علائم وجود داره امکان جن عاشق و فاحشه هم است

اره امکانش است۱_ جادو شده باشید یا ۲_چشم زخمی شده باشید که اثرش ماندگار شده یا ۳_تو خونتون جن وجود د ...

ببین این ادم سمت هر کی میره ب ی نحوی پسش میزنن.جنس مخالف منظورمه.الانم با یکی دوسته اینم بهش بد کرد بخشیدش باهاش مونده متاسفانه.خودش میگه جن عاشق داره شاید چون خواستگار قبلا چندتا داشته نشده.و اینکه بعضی وقتا تو خواب میبینه یکی بهش محبت میکنه.البته چهرشو یادش نیست و بعضی وقتام شبیه یکیه ک میشناسه.این اشخاصم متفاوتن یکی نیست . چند سال پیش یکی کل خونوادشو طلسم کرده و بختشونو بستن.ی دعا نویس باطلش کرده.از جن هم قبلا میگه حس میکردم وجود دارن ولی واضح ندیدع

خودشم‌میگه تو محلشون ی جن وجود داره

میتونی راهنمایی کنی؟کلا موضوعش پیچیدس

هرکی هرجور خودش بخواد اوکی میکنه …اینجا سوال شد منم جواب دادم…

درسته حرفتون منظور بدی نداشتم 

ولی این طلسم جذب یه چیزیو از ادم میگیره که ارزشش به کل زندگی ادم میرزه و هیچوقت قابل جبران نیست به دردسرش نمیرزه واقعا