2777
2789

بچه هااا اصلا از فکرش بیرون نمیام دو سه روزه دارم دیوونه میشم 😔💔۸سال گذشتهه اما الان واقعا حالم بده و سختتت دلتنگشم🥺کاشش میشد بهش بگم کاشش میفهمید چقدرر دوسش دارم.کاششش کاش ...کنارش بودم😢

بچها لطفااا لطفااا برام دعا کنید بخداا خیلیی دلتنگشم و از صمیم قلب این هشت سال رو دوسش دارم و خواهم داشت🙏🏻🤕

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خورده صبرکن سنت بیشتر شه با ادمای بیشتری اشناشی اگه هنوزم خوشت میومد ازش یک فکری میکنیم

۱۹سالمه بچه ۱۵،۱۶ساله که نیستم همینجور هوایی یه چیزی بگم😶

چون شناختمش مطمئن شدم👍🏻

۱۹سالمه بچه ۱۵،۱۶ساله که نیستم همینجور هوایی یه چیزی بگم😶 چون شناختمش مطمئن شدم👍🏻

اولا که 18 سالته 

دوماً که یک سری فکر کنم خوندم گفته بودی با نامحرم ارتباط ندارم 

درکل میگم سعی کن یکم بسنجی موقعیت رو ، سه سال صبرکن ، اگه بازم بهتر پیدا نکردی بعد بزرگش کن برا خودت 

الکی احساسی برخورد نکن  

زندگیت رمانایی که میخونی نیس 

اولا که 18 سالته  دوماً که یک سری فکر کنم خوندم گفته بودی با نامحرم ارتباط ندارم  درک ...

من نیمه دومی هستم😅

👍🏻🙂

آره ولی خب باهاش در ارتباط نبودم دایی که چند سال باهاش هم خونه بود راجع بهش صحبت میکنه یا پیام هاشون رو خوندم و پیجش رو دیدیم برا همین میگم شناختمش😕