2777
2789

سلام به همگی  بچه ها من یه رفیق دارم از خودم کوچیکتره  ۱۶ سالشه و به زور میخوان شوهرش بدن به یه مرد ۲۹ ساله اختلاف سنیشون ۱۳ ۱۴ ساله  . مامان و و آبجی های دختره حرفی نمیزنن بابای دختره میگه باید نشونت کنیم و... و اینکه اون پسر هم اقوامشونه  . چیکار کنه ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید خودش هم این تاپیک و میخونه و اینکه اینم بگم یک ساله کلا اوضاع همینه همه کار کرده جیغ و...  آبجی هاش هم ۲۰ و خورده ای سالگی ازدواج کردن ولی این بچه آخر هم هست و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره اومد خواستگاری بهش‌بگه نمیخوادش بره  خودشو بد نشون بده ‌‌‌‌‌‌به پسره و‌خانوادش . اصن پای سفره ی عقدم میشه گفت نه . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بهشون بگه سر عقد میگم نه ابروتون بره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
قانونا زیر ۱۸ سال هیچ کاری نمی تونن بکنن اورژانس اجتماعی تماس بگیره 

عزیزم قانوت برای عقد هست 

نشون و نامزد و صیغه محرمیت میخونند تا برسند ب سن قانونی و عقد رسمی 

اگه هم اشنا داشته باشند ک با یه پول ب محضر خونه ، عقد رو میخونند