2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توباغ خوابیدیم خانوادگی بعد صداهایی میومد از بیرون مثلا کتری که رو آتیش گذاشته بودیم انگار یکی درشو می‌کوبید باغ هم دیواراش بلنده حتی گربه نمیتونه وارد بشه ...من سمتی که خوابیده بودم پایین پیام سرامیک بود  بعد سینک ظرف شویی 

نصف شب پامو دراز کردم احساس کردم دست یه بچه یک ساله مثلا زیر پامه نرم بود ... باخودم گفتم ااا نگا این بچه جن چه مادری داره بچشو گذاشته زیر پای من تا لگد کنم به بهونه اون اذیت کنه   رو زمین سرد گذاشته بچشو... پاشدم بغل کنم بزارم کنارم دیدم هیچی نیست زیر پام ... من اون وقتا ۶ سالی بود اقدام داشتم برای بچه ولی حامله نمی‌شدم دلم خیلی بچه میخواست ... باوجود ترسو بودن ولی چون احساس کردم بچه زیر پامه دلم رفت

بعد خواهرم گفت خیلی صدا میومد منم دستشویی داشتم ولی میترسیدم .. توکه نشستی باز دراز کشیدی یهو سکوت همه جارو گرفت ... براش تعریف کردم 

گفتم فکر کنم مادر جنه گفته برین همه بیرون ازباع این دلش برا بچم سوخته

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

رفتم خونه ازین ادما که دعا باطل میکنن

اصلا منو نمیشناخت طرف

یهو گفت فلانی کیه وایسه من پرام ریخته بود

بعد اسم داداشمو اورد گفت اون کیه گفتیم پسرمونه بازم پراک ریخت

بعد یه قران خیلیییی قدیمی ازینا که دیگه داشت پاره کیشد اورد گذاشت رو زمین خالی همه طرفشم نشونمون داد (مثل فیلم اخضار روح هستا)گفت انکشتتون بزارید روش بعد من تکرار کنین و اسم پدرتونو بگین(اینو دقیق یادم نیس)

بعد قران رو برداشت دعا ها زیرش بود باطلشون کرد تو قبرستو ن کارمون یه ماه کمتر بعد از چند سال درست شد

بچم سه سالش بود رو به روی گاز نشسته بود داشت توی آینه ی گاز با خودش صحبت میکرد.یهو با صدای بلند گفت یاعلی همون موقع کتری پیرکس ترکید و تمام آشپزخونه پر خورده شیشه شد.اما پسرم خدا رو شکر هیچیش نشد

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
کی گفت یا علی؟

بچه ی سه ساله م

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
بیشتر قشنگ بود تا ترسناکک 😄

😆😆❤️❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡