2777
2789
عنوان

بابام کتکم زد😭تو خدا بیایین

387 بازدید | 10 پست

بابام قبل تولدم اعتیاد داشته و ترک کرده ولی الان مش.ر.و.ب و... مصرف میکنه تازگیامم دو باره مواد مصرف میکنه  کلا بچگی زیاد خوبی نداشتم تا یادمه بابام م.ش.ر.و.ب میخورد و مامانمو کتک می زد یه بار یادمه که ۱۳ساله بودم بابام مامانمو به قصد کشت کتک میزد و من با پا برهنه دویدم تو خیابون جیغ و داد میزدمو کمک میخواستم حتی با چاقو تهدید قت.ل میکرد

اگه هستیم بگین تا ادامشو براتون بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هم کلاس هفتم بودم و درکی از راب.طه جن.س.ی نداشتم بابام بهم ...😭

وقتی میومدم مامان بابامو جداکنم تو دعواها دستشون تو سر کله من میخورد یه بارم اومد بزنه به مامانم که دستش خورد تو سرمن فکر کن یه بچه ۱۰ ساله بودم خون بالا میوردم

دیگه چندسالی بود که خوب شده بود دعوا میکردن ولی دیگه کتک نمی زد

تا دو شب پیش بابام مصرف کرده بود شروع کرد به دعوا راه انداختن گرفت مامانمو کتک زدن منم اومدم جداشون کنم بابام گفت تو اینجا چیکار داری و گرفت منو زد برای اولین بار تا جایی که میتونست منو با کمربند زد 

تو تاپیک های قبلم گفتم من تپش قلب شدید دارم و حمله های عصبی و کابوس های شبانه 

رنگم مثل گج سفید شده بود و لبم کبود تا خود صبح خوابم نبرد کلا دو هفته هم امتحان مدرسه دارم تمرکز ندارم نمی دونم چی کارکنم فردا برم به معاون مدرسم بگم خیلی خانوم خوب و مهربونیه یا نه بنظرتون درکم می کنن؟؟